Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе нигери , дајте некои книги/статии/форуми итн за кладионичарски стратегии , идеи системи итн ...
Имам неколку мои идеи ,баш сакам да ги споредам со некои други :)

Сподели ги идеите :D
Иначе за книга имам една прочитано-tajne profesionalnih kladionicara-David Weisshaupt.
Што се однесува до стратегии мене искрено ептен ми помогна играта на членот олаф со играњето 1.5-1.6 коефициенти.
Иначе секогаш сингл сум играл и тоа гг3+.

мое сочуство,исто и на останатите(дузина беа) кои беа 1000 % сигурни :drk:
Јас ни малку не бев, не ја ни погледнав утакмицата. Од тука прочитав многу сигурни членови...

(y) Браво генијалци за оваа киндер.... за сите тие што ја поставиа. Несакам да се правам многу паметен, тука имаат сите право да поставуваат типови но вие претеравте милион посто бевте сигурни секако 1 и сега се заебавме многу души. Затоа ве молам друг пат не правете така.

Милан 1
Шалке 1
Малага 1
Што мислите ке испаднат ли сакам да ги ставам на поголема сума.

Абе нигери , дајте некои книги/статии/форуми итн за кладионичарски стратегии , идеи системи итн ...
Имам неколку мои идеи ,баш сакам да ги споредам со некои други :)
Здравје од септември тоа сеа цело лето ке гледам да разработам некој системи па од на есен да удрам јако и со ум.
Сега ке играм по 2 утакмици 2-4 гола или над 2 гола во Бетсити и систем 2од3

Со кој памет им дадоа 2.45 на Палермо, 2.15 на Фиорентина и 2.8 на Џенова, Челзи 1.4, Јувентус 1.7, Австрија Виена 1.8 екипи кои освен победа друго не им треба. :eek:

Значи изиграв 10 утакмици сите навидум сигурни и што ми влезе ѓаволот да ја ставам Шахтјор. И ете, губат на полувреме. Какви идиоти, какво ливче ми ебаваат.
Ја фаќам Палермо чист кец, ја фатив Гранада сабајлето двојка и овие со 1.70 ме ебат до даске.

Каков Ридинг и јас од каде го најдов 0-0 заврши.Сите сруги се во ред.:mad:.Следниот викенд можеби ќе биде.:icon_mrgr:

(y) Браво генијалци за оваа киндер.... за сите тие што ја поставиа. Несакам да се правам многу паметен, тука имаат сите право да поставуваат типови но вие претеравте милион посто бевте сигурни секако 1 и сега се заебавме многу души. Затоа ве молам друг пат не правете така.
ma daaa toa ni bese namerata,site da gi zaebeme :facepalm:

Џенова кога стигна да победи, нема што да се каже... Двојна шанса кога ќе паднам најмногу ме нервира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom