Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
upload_2017-1-17_21-6-20.png
Вчера 2 гола против Македонија даде дебилот од кои еден од контра и другиот и самиот не знае како, денес 5та минута бев паднат за на крај да остане само тој, најмалата квота.

Прегледај го приврзокот 163673
Вчера 2 гола против Македонија даде дебилот од кои еден од контра и другиот и самиот не знае како, денес 5та минута бев паднат за на крај да остане само тој, најмалата квота.
Од каде бе волкави квоти, која клаџа е ова?

Inter se gomna sto im dozvolija na Bologna da im se vratat od 2-0 ama jas sum use pogolemo gomno so voopsto gi igrav:tapp::гомце:

Definitivno da igras na tenis e postresno i od NBA i Nba igraci.
Ja igram svitolina 18.5-
Se vo red, dobitna e 17 gema padnaa, ama me mrdna od pametot duri ja gledav.
Se otepa brejkovi pravenje i nikako da go zadrzi svojot servis, a i koga ke go zadrzese toa bese so krajni napori i golema neizvesnost.Prviot set 5-2 i servira za 6-2.Ako go zemese toj gem vtoriot set ke mi odgovarase i pobeda so samo eden brejk sto 200% ke se slucese.E arno ama na kravava i se fati rakata na 5-2 i ja brejknaa i setot zavrsi 6-4.
Taman pocna vtoriot set( vo koj mi treba 6-2 maximum) pravi brejk svitolina, i ajde si velis ke trgni rabotava.OP JA BREJKNUVAAT i 1-1 :S na krajot zavrsi 6-1 ama celo vreme na turazha da si i sekoj eban poen vo cel mec da te mrdni od pametot.Parite niz nos da ti gi izvadat prvo.

Kolku da ne bide cel post so zhalopojki:
Birmingham t21+
Southampton 1+pp 1+vtoro
Ova ako ima koef za dupliranje arno ako ne ke dodademe nesto

Tomic ebi si majkata crep eden faking estrela mu pravi brejk ejj eban zemjas so ednata noga vo penzija mu pravi brejk a jas tikvar go cekam 30.5-....

Sent from my thor using Tapatalk

И јас мислам дека ќе не продупат. Брз ракомет игра Исланд , плус имаа многу повеќе време за одмор од нас. Не дека е клучно , али и тоа како оди во полза. 40-60 во корист на Исланд ми се шансите. Куќа баш не , али 20 евра и ставам на Исланѓаните. :)

Не си играјте со Исланд,точно е дека се ставени во аутсајдерска улога и дека има ВАЛУЕ БЕТОТ,ама не сме и ние дотолку боси,посебно не по она наше издание вчрра.
Значи кога сакаат нашите ИГРААТ,мајката си ебале.
СЕ Е ОТВОРЕНО ОВДЕ,50-50%,нијанси ќе решаваат.
Да играше Палмарсон друго ќе беше,вака и тие се десеткувани,и баш напротив,тие воопшто не играат брзо,туку се доста бавни и тромави,посебно таа транзиција,единствено контри да начекаат,ги немаат веќе Олафур,Петерсон,Гунарсон,помина тоа време,остана само Гудјон од тие јаки Рибари на времето.
Мене најсигурен тип за оваа текма ми е додатен хендикеп за Исланд(да не губи 2),или уште посигурно на бет 365 +3.5 за Исланд.
Ништо чудно и (Х)икс да е :)
Ама ништо сеа,изиграв само хен 1.5 на Исланд,друго не играм,тоа е,штом вчера не фатив да играм со нивни пари КОЈ ГИ ЕБА,ЌЕ ГИ СЕЧАМ:D

Island igraat anticki rakomet,daleku od brz rakomet.Kasapi se.

Bez Palmarsson se,eden od najdobrite rakometari vo svetot.

Друже не ме боли к.. не сум некој патриот ама типот ти е малце лол, очекувам тежок натпревар.

Јас мислам дека лесно ќе не победат без поголеми проблеми, ама за секој случај ја изиграв уште од вчера Исланд +0.5 на 2 коефициент сега е паднат малце

Не заборавајте дека Исланд имаше вчера ден за одмор а нашиве немаат ни 20 саати одмор после вчерашниот тежок натпревар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom