Па не е единствен, и Надал на бугарот некни му аплаудираше па никому ништо. Ама изгледа толку ги гледате другите.
Mu aplaudiral, ali vo toj segment Nole prednici daleku pred site, fakt, duri i me iritira ponekogas ali takov mu e stilot, sekogas da oddade pocit na igrata na protivnikot sto sekako e netipicno za eden Seljak, neli ?
Мене многу ме занима кога Новак ќе додели поен на противник во ситуација кога губи, а не на 6-1 за него у тај брејкот. Не велам дека не е фер играч, него дека некој го преувеличува тоа, го истакнува над сите а реално сеуште не е. И Надал и Федерер се големи и фер спортисти, па јас барем
Lani na istiov turnir, i posle i na RG, vo situacija koga bese tesno prizna deka sudijata zgresil i dozvoli poenot da otide kaj protivnikot, i ako ne se lazam vo Monaco toa bese so Nadal, vo finaleto, ali moze greska sum. Znaci ne u situacija koga vodi, tuku koga mu se nadzirase porazot i igrase loso, a toj poen znam ko naracan mu dojde.
Pak ke kazam, ova ne se karakteristiki na eden seljak, a ako Nole e seljak ondak i Nadal so negoviot odnos kontra Rosol bese seljak, na sto naide na kritika i od CNN, uz put i Navratilova go iskritikuva. Facata na Rosol na kraj kraeva dovolno govorese ...
I ok, se desi toa, i nikoj nisto ne rece, nervozen bil, ok, bidnalo, ali sto ke se slucuvase na forumov obratno da bese, pa ... pa ... pa, toa se tie dvojni standardi so koi mnogumina stanaa dosadni ko cigan na raskrsnica.
Nole vleze denes u istorija, videte nekoi kakvi muabeti nacnaa, bolna rabota ...
Ja neznam moderatorov sto ceka, trgaj sve ova, nema potreba vakva rea da se shiri na ovoj del od forumov.