Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување
Како мала интерна меморија? Телефонов има 4Gb интерна меморија не 4-6 туку 40-60 апликации може да инсталира.
http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_m'pop-5242.php
Сафире, според мене солидно телефонче ако не ти се фрлаат многу пари.

Е фала ти многу.. ме зачуди и мене што рече малку меморија имало а знам дека убаво прочитав, али си реков пак да прашам. Решив ќе си го земам :D

Е фала ти многу.. ме зачуди и мене што рече малку меморија имало а знам дека убаво прочитав, али си реков пак да прашам. Решив ќе си го земам :D

9000ден во кеш без навреда друже али треба да си луд да дадеш за телефонот.За тие пари по огласите би земал несомнено појак телефон нормално нов.Овие телефони се зимаат без пари од оператори а ти сакаш да фрлиш 9000 во кеш.Нема логика али сепак ти си знаеш.На твое место јас не би земал :) Пример ке ти дадам земав за неполни 5000ден ZTE BLADE 3 Pro кој е подобар од телефонот што ти планираш да го земеш за 9000ден :)

И јас мислам дека 9000 кеш за тој телефон е лош бизнис.

Разгледај низ огласи има куп луѓе што продаваат неотпакувани телефони што ги земале чисто поради продолжување договор и ги продаваат многу поповолно.

Па дури и да не најдеш, стрпи се малку овде на кајгана сигурно ќе се појави некој што така ќе сака да продаде телефон.

Сакам да купам телефон со поголем екран, а батеријата да држи барем 2 дена на турбо работење. Има ли такво нешто? фала

Сакам да купам телефон со поголем екран, а батеријата да држи барем 2 дена на турбо работење. Има ли такво нешто? фала
Ноуп, освен ако не ставиш тродупла батерија
со турбо работење сите јаки смартфони ќе треба скоро 2 пати на ден да ги полниш

Ноуп, освен ако не ставиш тродупла батерија
со турбо работење сите јаки смартфони ќе треба скоро 2 пати на ден да ги полниш
Ок тоа, но сигурно има телефони што држат малку повеќе од другите :)

Како мала интерна меморија? Телефонов има 4Gb интерна меморија не 4-6 туку 40-60 апликации може да инсталира.
Хм,хм братучед ми има таков и ми вели дека е мала меморија ,а можеби сум се помешал со друг алкател :/

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

Телефонот без сомнение е добар,имам сличен алкател модел и е перфектен,ако не си зависна по апликации,јачина на камери пиксели,миксели и остали тракатанци и дали бил андроид 4.1 или 4.11114 и слични глупости зимај си го. Убав телефон,дали вреди - вреди..дали има други да се најдат- има. Твој избор е.

Телефонот без сомнение е добар,имам сличен алкател модел и е перфектен,ако не си зависна по апликации,јачина на камери пиксели,миксели и остали тракатанци и дали бил андроид 4.1 или 4.11114 и слични глупости зимај си го. Убав телефон,дали вреди - вреди..дали има други да се најдат- има. Твој избор е.
Вреди како што пишаа погоре на договор за 0 денари или со 2000 доплата , вака 9000 да фрлиш за алкател е многу .
--- надополнето: 25 јули 2013 во 18:10 ---
Аку пишува така од таа 4гб 150-180 мб има интерна меморија на која што можат да се ставаат игри и апликации другото може да го користиш за слики , видеа , други фајлови редење.

Вреди како што пишаа погоре на договор за 0 денари или со 2000 доплата , вака 9000 да фрлиш за алкател е многу .

А 600 евра за Самсунг не е. хех.Телефонот има 90% од опциите на галакси 3 на пример,на лик е убав,гаранција има..Е сега алкател бил,не бил самсунг или атеце..дрн дрн милојке :)

А 600 евра за Самсунг не е. хех.Телефонот има 90% од опциите на галакси 3 на пример,на лик е убав,гаранција има..Е сега алкател бил,не бил самсунг или атеце..дрн дрн милојке :)
600 евра за најјакото произведено од Самсунг , ова ако е најјако од алкател не знам што да кажам .бтв глупава споредба е да ги споредуваш Самсунг и Алкател .

600 евра за најјакото произведено од Самсунг , ова ако е најјако од алкател не знам што да кажам .бтв глупава споредба е да ги споредуваш Самсунг и Алкател .

Глеј,иста функција вршат и тој и тој,исти опции,камера слична,на пример ај со некој поевтин модел на самсунг - 15 000 да кажеме.Све исто,а пак алкател не чини.Некои ситници и маани само цепидлаки можат да бараат,а разлика во цена огромна.Алкател има многу добар квалитет за евтини пари..и многу народ тоа буни.

--- надополнето: 25 јули 2013 во 18:10 ---

Аку пишува така од таа 4гб 150-180 мб има интерна меморија на која што можат да се ставаат игри и апликации другото може да го користиш за слики , видеа , други фајлови редење.
Не е така, не го мешајте овој алкател со 991-цата.

viaAlcatel995

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom