Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување
А 600 евра за Самсунг не е. хех.Телефонот има 90% од опциите на галакси 3 на пример,на лик е убав,гаранција има..Е сега алкател бил,не бил самсунг или атеце..дрн дрн милојке :)

Ne vikame nie deka alkatelot ne cini tuku ednostavno mn e skapo telefonot da go kupi za 9000den.Ako ideme na funkcii na telefonot mojot e podobar od alkatelot i sepak go zemav za nepuni 5000 a i poveke od 6000den nema sansi da go prodades glanc nov.Poentata mi e zs veke ako zimas kes telefon zs da zemes od operator koj znaeme deka gi prodavaat telefonite skoro dvojno poskapo nego sto vredat.So eden zbor neka go zeme telefonot ali do maksimum 100 eur a ne 9000den da frli za nego a den posle toa da saka da go prodade nema vise od 5000 da mu zeme.

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2

Епа луѓе размислив јас, ќе побарам низ огласите има ганц нови телефони многу поефтини... го најдов истиот овај Алкател за 5000 беше неотпакуван, е сега јас имам на располагање 9 000 да си земам телефонче па ќе видам што ќе направам...
фала ви многу за советите ;)

Епа луѓе размислив јас, ќе побарам низ огласите има ганц нови телефони многу поефтини... го најдов истиот овај Алкател за 5000 беше неотпакуван, е сега јас имам на располагање 9 000 да си земам телефонче па ќе видам што ќе направам...
фала ви многу за советите ;)

Како сакаш, твој избор,но за тие пари подобро да земеш HTC Desire X со мала доплата, моја колешка го користи таков телефон и моја снаа исто така и многу е задоволна и ептен убаво лежи на женски раце и згора на тоа перфектен приказ на дисплејот и камерата е солидна :) ама ти си знаеш .

види овде може да се најде поефтин прашај го Krale кое и член на форумов

И на крај не заборавај пиши и сподели радости што телефон зема :D

Предлог мобилен до 250 евра ?

iPhone 4 16GB White Neverlocked ... купен од т-мобиле со кутија и цела опрема фабрички оргинал + неколку разни футроли и заштитни фолии гратис ... одлично сочуван
цена 240 евра фиксно

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Кој телефон со цена од 200-280 евра има најдобра батерија? Некој совет за телефон до 280 евра(нека биде до 300)? фала

Кој телефон со цена од 200-280 евра има најдобра батерија? Некој совет за телефон до 280 евра(нека биде до 300)? фала

SGs3,Ајфон 4с други не ми текнуваат :cool:
--- надополнето: 22 август 2013 во 02:26 ---
грешка си :pos: имам 8с и сум многу задоволен, а од 8с до 8x има многу разлика, 8x е многу подобар :)

Тешко виндоус тел да земам. :unsure:

Користен с3, или некој понов како Xperia SL/ Xperia S (нови во ледиком околу 270евра), исто Galaxy S2 plus е околку 250 евра, a e подобра опција од с3 мини.

Ogranicen sum do 12000 den za mobilen. Daj te mi nekoj dobar predlog za android telefon ?

Ogranicen sum do 12000 den za mobilen. Daj te mi nekoj dobar predlog za android telefon ?
Samsung Galaxy Nexus - i9250 , црн одлично сочуван со опрема и галантерија - 180 евра

Ако има заинтересирани ќе ви пратам слики на ПП

Барам мислење меѓу... Sony Xperia L и Galaxy SIII mini :)

Бев андроид корисник во времето на џинџербред, но многу незадоволен особено поради кочењето, полно безвезе апликации... Сега има каде каде подобрувања а и имам намера да земам телефон од погорна класа.
Од windows (lg optimus 7) сум бескрајно задоволен, и да не рикнеше телефонот сигурно дека немаше да го сменам барем уште година-две, но нема адекватен windows телефон за мојот буџет па неминовно е да се вратам на андроид.

Што е подобро за на старо с3, оне x ili sony t?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom