Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите дали sony xperia L или htc desire 500???

Има ли некој искуство со Галкси С4 мини ? Кажете ми нешто повеќе за телефонов ?

Sum koristel s4 i s3 nevideni krsovi od telefoni.

Двата најдобри модели од Самсунг (Галакси Ноте серијата не ја ставам овде) се кршови за тебе, ок дечко ти веруваме (y)

Има ли некој искуство со Галкси С4 мини ? Кажете ми нешто повеќе за телефонов ?

Не е лош телефон, но ако одиш дирекно во кеш подобро да си земеш Нексус 4. Самсунг не води многу грижа за овие телефони.

telefonot 3 meseca go imav i S3 i S4. Dvata se pokazaa teska katastrofa. Znaeja da se resetiraat, koga ke startuvav povekje programi kocea. Ni oddaleku ne se ni priblizno ko Iphone.
Baska Iphone dosega nikogas nema zakoceno, restartirano i sl.

с3 и с4 биле кршови...ах бе дете иди поспиј малце.

Двата најдобри модели од Самсунг (Галакси Ноте серијата не ја ставам овде) се кршови за тебе, ок дечко ти веруваме (y)

Не е лош телефон, но ако одиш дирекно во кеш подобро да си земеш Нексус 4. Самсунг не води многу грижа за овие телефони.

За С4 мини и С3 мини мислиш или општо за сите телефони на Самсунг ?

За С4 мини и С3 мини мислиш или општо за сите телефони на Самсунг ?
За тие што ги смета како средна класа, повеќе води сметка за премиум телефоните. После Гугл, Самсунг е втор кој се грижи за ажурирања на своите мобилни телефони.

За С4 мини ќе има 4.3 андроид, за С3 мини нема никакви гласини, буквално ништо. Не е лош телефон с4 мини, само ако се купува во готово пример во Ледиком е цена 17200 денари, а за тие пари може да се земе Нексус 4 што е мн подобар од него.

За тие што ги смета како средна класа, повеќе води сметка за премиум телефоните. После Гугл, Самсунг е втор кој се грижи за ажурирања на своите мобилни телефони.

За С4 мини ќе има 4.3 андроид, за С3 мини нема никакви гласини, буквално ништо. Не е лош телефон с4 мини, само ако се купува во готово пример во Ледиком е цена 17200 денари, а за тие пари може да се земе Нексус 4 што е мн подобар од него.
Не, го купувам преку некаква си промоција од ВиП, па така да овој телефон е еден од ретките кои најдобро одат со понудава. Иначе да го купував од Ледиком во готово, немаше да го купувам овој телефон. Би земал Нексус 5ката, С3ката, Ајфон 5ката па дури и 5цто (пластичниот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom