Lacoste во Македонија - оригинал или фалц?

• Креатор на темата Креатор на темата rocky1
  • Време на започнување Време на започнување

Дали мислите дека Lacoste во Рамстор и Skopje City Mall е оригинал?

• Не

Гласови: 16 64,0%
  • Да

Гласови: 8 32,0%
  • Појма немам

Гласови: 1 4,0%

• Вкупно гласачи
    25
Pred nekoj den majkami mi kupi od city mall polo maica lacost,otkako mi ja kupi jas prebarav na lacost.com dali lacost kako firma e vlezena vo Makedonija i vo prebaruvacot na lacost dukani niz svetot Makedonija ne se pojavi pa otuka mojot somnez deka lacost vo Makedonija e skart. ve molam kazete ako imate nekoj soznanija na ovaa tema:cuc:

Ако е вака нешто тогаш дефинитивно не е оригинал.

830135579d410691695e98f7b5b65215-diy-lacoste-shirt.jpg

Лакоста во Америка беа поефтини и од на пазар турската роба .. у куп со томи хилфигер и том тејлор што ми изиграваат некои јаки марки и богаташи плаќаат за говна..

Pred nekoj den majkami mi kupi od city mall polo maica lacost,otkako mi ja kupi jas prebarav na lacost.com dali lacost kako firma e vlezena vo Makedonija i vo prebaruvacot na lacost dukani niz svetot Makedonija ne se pojavi pa otuka mojot somnez deka lacost vo Makedonija e skart. ve molam kazete ako imate nekoj soznanija na ovaa tema:cuc:
еве овде пишував баш за ова
како да си провериш дали е или не е оригинал
http://forum.kajgana.com/threads/Оригинал-vs-фалсификат.64033/

decko ova sve e
brat ova se e vo red ama prasanjeto mi e zosto lacost vo city mall i ramstore e preskapo a lacost kako firma ne e vlezena vo makedonija?
Затоа што како секој трговец тие секогаш бараат начин како да заработат многу пари за кратко време затоа се дупло скапи,а не се оригинални и се преверанти,измамници наречете како сакате;) и оди во рамстор и види дали има такво копче.

Има некој побогат бе да ги купи овие и двајцава во пакет за да не се докажуваат кој е поголем сељак?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom