Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дојде време кога гром ќе испомава по тоа звучницитеИма Господ!
НЕМА!!!
--- надополнето: 24 мај 2013 во 19:43 ---
http://alsat.mk/index.php/vesti/od_zemjata/3251-Оштетен-Музејот-на-албанската-азбука-во-Битола.html
е ова не ми е јасно
Јас контактирав моментално со другар од средно, вработен во ЦИА, вели ова страшно злодело го сториле Албанци се со цел да го оцрнат битолското мирно население.
Дечко види ... мисљим како да ти го кажувам сега ова. Тај го кршеле тија што работат внатре во него за да го окривуват после македонците, дека се криви на ваков леп ден и празник, мисљим види богати. Хајде сега чаоПа и јас исто мислев, не може древна цивилизација со невероватно високо образование и општа култура да стори вакво нешто.....
Па и јас исто мислев, не може древна цивилизација со невероватно високо образование и општа култура да стори вакво нешто.....
Дечко види ... мисљим како да ти го кажувам сега ова. Тај го кршеле тија што работат внатре во него за да го окривуват после македонците, дека се криви на ваков леп ден и празник, мисљим види богати. Хајде сега чао
Па шо ти зборам ја цел живот ? Само ти не ме слушаш...
Ја гарантирам (со глава) дека не се Македонци. Исто и за браќа Албанци.
Нема теорија Албанци да масакрираат деца, да изиграаваат копаничари по грбои на недужен народ, да им бутаат стапои во гз на луѓе, да ги влечат со трактори и комбајни по бавчи, да палат и крадат цркви, да вадат и шверцаат органи на Косово...
Ти како си, те служи здравјето ?
...
ПС, заборави да напомениш дека Албанците се тие кои со криптонит сака да го убијат супермен....
Aлбанците со голема, о Пуно !
Тоа за Зупермен, прв пат од тебе слушам, гарант каури некои ги местат...
Во Општина Битола не живеат повеќе од 2% Албанци(можеби и помалку), а никогаш не сме слушнале Македонци таму да нападнат и претепаат Албанци, затоа што можат секојдневно да го прават тоа пошто Албанците таму се во незначителен број.НЕМА!!!
--- надополнето: 24 мај 2013 во 19:43 ---
http://alsat.mk/index.php/vesti/od_zemjata/3251-Оштетен-Музејот-на-албанската-азбука-во-Битола.html
е ова не ми е јасно
Во Општина Битола не живеат повеќе од 2% Албанци(можеби и помалку), а никогаш не сме слушнале Македонци таму да нападнат и претепаат Албанци, затоа што можат секојдневно да го прават тоа пошто Албанците таму се во незначителен број.
Тоа кршење на албански музеј во Битола е смешно спрема споредба дека денес во Скопје е прободен Македонец од страна на Албанци којшто моментално се бори за живот на скопската клиника и шутирање старец во Тетово од страна на малолетни Албанци. Немате никаков аргумент да дојдете да зборувате тука, затоа што соодносот на напаѓање е неспоредливо Албанци врз Македонци секаде. На народот полека му стана јасно колку е сатот и со каква багра има работа.