D
Delux
Гостин
tebe ti se ima sluceno toa pa neznes ako slikovto da ni objasnois...treba da pojasnis koga ti se slucilo toa i kade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lady Satori напиша::wub: Дали некогаш ви се има случено, да го погледнете некој само барем на момент, и станувате свесни дека тој е совршен и преубав и барем на момент имате чувство дека би можеле да го сакате цел живот???
А тоа е само уште еден случаен минувач???
Ако го земеме конкретно мојот случај...Delux напиша:tebe ti se ima sluceno toa pa neznes ako slikovto da ni objasnois...treba da pojasnis koga ti se slucilo toa i kade
Точно така.JeCILaDy напиша:Би можел за момент да ми го одвлечи вниманието. Ама љубов ?! :lud:
Ете го она што го кажав и погоре, ете што те привлекло. Првиот момент, физичка привлечност.Lady Satori напиша:Имам изградено една слика во мојата глава како треба да изгледа совршениот човек и...одам во библиотека и го гледам него, за прв пат во животот, темен тен, голема уста и + сини очиња, ма не знам...толку беше.Е сега не велам дека се заљубив во него, ама моментот ми остана толку во сеќавање што се сеќавам како вчера да се случило и сега секогаш кога ќе го видам :cheeky2: ...
Совршена можеби затоа што ти се допаѓа надворешно, но како можеш да кажеш дека би можел да се вљубиш во неа и да ја сакаш цел живот, кога ти всушност не ја познаваш таа личност? За љубовта треба нешто повеќе, па дури и во мисла. Кога на прв момент ќе ти застане око на некој, се јавува сексуална привлечност и желба, а не љубовна. Не зборувајте така, ќе си помислам дека не знаете што е љубов и како се јавува во срцето.Dark Angel напиша:Mislam deka Lady Satory saka da zboruva za "momentot" vo koj bi poglednal nekoj i bi si rekol "Ovaa licnost bi bila sovrsena za mene, bi mozel da se vljubam vo nea, i da sakam cel zivot".
За тоа постот на Fortune инпресионира се сложувам, но морам тука да се бунам, каква врска има тоа дали сум полнолетна или не?Delux напиша:Fortune me inpresionira so postot...inaku normalno deka ne ti e sfatlivo koga Lady Satori ne e uste polnoletna![]()