Љубовта кон случајниот минувач

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
С

Сатори

Гостин
:wub: Дали некогаш ви се има случено, да го погледнете некој само барем на момент, и станувате свесни дека тој е совршен и преубав и барем на момент имате чувство дека би можеле да го сакате цел живот???
А тоа е само уште еден случаен минувач???

Каков минувач мислиш? На улица или некоја личност која ќе ја запознаеш онака инцидентно и еднш?

Ако е за првото мислам дека не можеш да се вљубиш. Тоа се вика попалување :wink: Правилна терминологија рулз!!!

ЕДИТ: Сликовито да ти покажам што сакаш да правиш со таа минувачка индивидуа :hump::hump::hump:

...

Bada Bing! напиша:
Каков минувач мислиш? На улица или некоја личност која ќе ја запознаеш онака инцидентно и еднш?

Ако е за првото мислам дека не можеш да се вљубиш. Тоа се вика попалување :wink: Правилна терминологија рулз!!!

ЕДИТ: Сликовито да ти покажам што сакаш да правиш со таа минувачка индивидуа :hump::hump::hump:
Е вака сега, зборувам за некој, кој што не го познаваш, еднставно не е како кога гледаш некој добар дечко кој сакаш да го легнеш, зборувам да за случаен минувач по улица, и само за момент се погледнувате во очи, како ништо да не се случило, но ете...во тој момент, сте имале некое чудно, посебно чувство...

Ти девојче да ми кажеш кој ти е дилерот, добра дрога е ова :wink:

Bada Bing! напиша:
Ти девојче да ми кажеш кој ти е дилерот, добра дрога е ова :wink:
Слично размислувам како Бадабинг.
Аман... Ај да станува збор за „љубов на прв поглед” - да се сретнеш со некој, да се запознаеш, да поминете барем 1 саат заедно на кафе па да речеш дека си се заљубила. Ама да се заљубиш во некој минувач? Некако не ми штима...

Инаку, имаш ли дечко во моментов? Само се обидувам да растумачам зошто си се „заљубила” во некој минувач.

...

Acid напиша:
Слично размислувам како Бадабинг.
Аман, ајде „љубов на прв поглед” - да се сретнеш со некој, да се запознаеш, да поминете барем 1 саат заедно на кафе па да речеш дека си се заљубила. Ама да се заљубиш во некој минувач? Некако не ми штима...

Инаку, имаш ли дечко во моментов?
Не е работава љубов на прв поглед, да се заљубиш во него и цел живот на него да мислиш, зборувам само за момент...
А инаку во слободна врска според мене, одиме според него, али за мене не е ништо сериозно, па да сумирам...НЕ!
И НЕ СУМ СЕ ЗАЉУБИЛА ВО НЕКОЈ!!!

ne shtima, a Lady Satori ova ti se ima deseno ili samo taka ti tekna od negde???

:oftopic:Добри се овие новиве синтетички дроги. Ги опраеле. :oftopic:

Како и да е , мислам дека самата идеја е смешна и некако будалеста. Кога ќе видам минувач/ка можам да забележам дека е убав/а ова, она ама да се заљубам. Ма дај...:icon_lol:

BAMARGERA напиша:
ne shtima, a Lady Satori ova ti se ima deseno ili samo taka ti tekna od negde???
не е тоа важно, моето основно прашање беше дали ви се има случено???

Lady Satori напиша:
не е тоа важно, моето основно прашање беше дали ви се има случено???
Ми се случило да сакам да имам со секс со некоја што сум ја видел на разминување, ама љубов - не. :wink:

ама сериозно ме сфативте, како да ќе се мажаиш/жениш за тој...онака момент...а за секс..ееее, за така, не е тоа, тоа за кое јас зборувам.

Da go vidam i da si recam dobar e - ok moze,da sedam so nego, da osetam hemija i da pomislam deka bi sakala da e do mene cel zivot,pak moze,AMA samo da se pogledneme na ulica ....nema sansi,naucna fantastika:)

Би можел за момент да ми го одвлечи вниманието. Ама љубов ?! :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom