Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
paa neznam dali predhodno imam filozofirano na temava taka da kje kazam deka vo posledno vreme pocnav da kasnam i toa epten :)

секогаш се трудам на договореното место да бидам ако не точен бар две-три минути порано, плус часовникот на телефонот ми е потенциониран 3 минути порано така да си има фора уште малце време.

(принципиелен чоек шо да праиш)

SteF напиша:
секогаш се трудам на договореното место да бидам ако не точен бар две-три минути порано, плус часовникот на телефонот ми е потенциониран 3 минути порано така да си има фора уште малце време.

(принципиелен чоек шо да праиш)

Mene mi e 4 min. porano pa dzabe :toe:

Да!Многу често каснам...:toe:

sagaqua напиша:
Лелеееее.....ако нешто најмногу мразам, тоа е каснење:nerv: :nerv: :nerv:
Никогаш и никаде не доцнам. Го почитувам сечие време и сакам и моето да го почитуваат:pishtoldz

respect!!!
ako nesto najvise moze da me ispizdi toa e nekoj da mi kasni.jas znam kakov e filingot da cekas i toa ne im go pravam na drugite,zatoa ocekuvam i drugite da se ponasaat taka so mene...

Никогаш не сум каснел на договороеното зашто знам како е некој да чекам уффффф оддвратно.

najveke mrazam da cekam nekogo a jas sum najproblematicnata vo drustvoto za cekanje. sekogas sum zadocneta 10 min i sekogas koga ke pojdam mi go velat ova:pak li????

Доцнењето значи непочитување. Јас не каснам никако. И ако се случи да морам да закаснам, денес е модерно време сите имаат телефони со себе, обавезно се јавувам. Мене ми каснат најмногу 2 пати. Еднаш претпоставувам не било по нивна желба, вторпат значи дека им е навика. Трет пат не излегувам или и јас каснам ама намерно. Тој кој нема да ми се појави навремено значи дека не ме почитува и не му е важно како се чуствувам.

paaaaaaaaa najcesto kasnam. retko mi se slucuva da dojdam na vreme. epten ako ne me vodi nekoj po odgovoren za vremeto, togas ja cenam negovata preciznost i sum tocna

RealGirL напиша:
Не се сеќавам кога последен пат сум стигнала на 1 час и кога не ме чекале!Каснам и знам дека лоша мана ми е тоа!
Оли си знае најубаво дали касни или не
:angry3:

Не доцнам и не сакам да доцнат,оти мразам да чекам:)Ама бидејќи сите околу мене доцнат,направив договор со нив-5 месеци доцнење од моја страна:)Нека трпат сега...ама понекогаш знае да ми се испушти и навреме да си дојдам пак.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom