Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не каснам ама еден другар леле мајко му немат равен во каснење типов стандарт по пола сат го немат а ко ќе е за пиење 15 минути порано идат

Mrazam kasnenje,nesakam da mi kasnat i ne kasnam,premnogu retko mi se slucuva da kasnam i toa kasnenje od po 2 do 5 min.Mnogu mi e bez vrska i neodgovorno ili koga ke kazat zenskoto treba da kasni koga iskaca so masko gluposti zivi,sekogas na vreme najposteno nikoj go nema celo vreme na svetot za da ceka nekogo,toa nerviraaa!

najcesto doagjam porano i cekam taka zhivcano....inaku varjda mi se desilo da kasnam i jas. CHOEK SUM I JA :)

Se trudam da ne kasnam i mnogu ama epten mnogu retko kasna i koga kasnam sigurno imam dobra pricina za toa.Mrazam koga cekam nekogo pa zatoa i jas se trudam mene da ne me cekaat.

Многу каснам, ама никогаш намерно. Стално ке ми искочи нешто и каснам 15-20 минути. Сите веќе се навикнаа на моето каснење. Ама многу се нервирам кога каснам пола саат и после треба да чекам уште 15 минути.:sakas_ust

каснам да каснам за се, ама многу со нетрпение го чекам постот на дивнето на оваа тема :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Pa pretendiram da bidam tocna posto znam kolku grdo e da cekas (nesto sato mnogu mrazam). Mise desava ponekogas da zakasnam ali samo koga sum "bez vreme".

Не каснам по обичај,ама како што рече еци и јас исто со нетов,МСН-от и компјутерот никако да стигнам навреме така да бојфрендот секогаш ме чека барем по 5-6 мин.А инаку не ми е навика да каснам,и не сакам некој да касни кога се чекаме сакам да биде точен .

Abe jas sum malce churuk...mrazam da mi kasnat (mn se nerfiram ako chekam nekoj ili neshto)...a samata kasnam ne malce tuku malce otpojke (sho znachi deka jas mn retko mozam da chekam nekoj)...to mi stana navika i sekogash me chekat...nekogash si mislam "eee denes nema da zakasnam"...ama ke se zasednam na mIRC ili na msn so nekoj i dzabe e se...to e...sry na site sho mu kasnam :P

Секогаш доаѓам порано едно 10 минути од тоа време што е предвидено али отставувам само 10 минути (јас сум 10 минути порано-може да касниш 10 минути) али после 20 минути чекање ме фаќа нервоза и си заминувам па ако сака и светот нека пропадне така да после 10 минути од договореното никого не чекам!
Си се договорил тогаш-Биди точен тогаш

kasnam nemozam da kazam deka ne i toa kasnam po 20 min ili pola saat.no se trudam da dojdam na vreme i sekogas kasnam poradi nekoja dobra pricina.

секогаш доаѓав порано 5 до 10 минути, ама во последно време каснам постојано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom