Аца Лукас во Колосеум на 08.03.2013

• Креатор на темата Креатор на темата LetMeSea
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Локација
скопје
aca%2520lukas-1.jpg
ГРЕШКА ВО НАСЛОВОТ КОНЦЕРТОТ Е НА 08.03.2013 значи овој петок

Time
Mar 08 at 21:30 - Mar 09 at 02:00
Клуб Колосеум со особена чест и задоволство ви најавува ГОЛЕМ 8 МАРТОВСКИ КОНЦЕРТ на најголемата и најконтроверзна балканска ѕвезда, неповторливиот АЦА ЛУКАС !!

Влезници во предпродажба во : Југотон Рекордс (ГТЦ), Камарад Рамстор, Цвеќара Розе Веро 2, Супер Тобако (ТЦ Лептокарија) од
25 Февруари до 6 Март (Среда) - СТРОГО ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ВЛЕЗНИЦИ ПО СУПЕРПРОМОТИВНА ЦЕНА - 250 ДЕНАРИ !!

7-8 Март (Четврток - Петок) - 300 денари

На врата до 01:00 - 350 денари , потоа 400 денари.

Како и секогаш..Клуб Колосеум со СПЕЦИЈАЛНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ за поубавиот пол..СТРОГО ЛИМИТИРАН БРОЈ НА ВЛЕЗНИЦИ ПО ПРАЗНИЧНА ЦЕНА ОД 200 денари !!!

1.Сепаре (Приземје ) - 6000 ден = 6 VIP Влезници + 0,7L(Johnnie Walker,J&B или Smirnoff по избор)

2.Висока Маса(Приземје) - 3000 ден = 4 VIP Влезници + 2000 ден.(Ваучер за пиење по избор) // 4000 ден = 4 VIP Влезници + 0,7L(Johnnie Walker,J&B или Smirnoff по избор)

3.VIP Висока Маса (на 1 кат) - 4500 ден = 4 VIP Влезници + 0,7L(Johnnie Walker,J&B или Smirnoff по избор)

4.VIP Маса (на 2 кат) - 5000 ден = 5 VIP Влезници + 0,7L(Johnnie Walker,J&B или Smirnoff по избор)

Информации и резервации : 078/399 - 657

Денеска се затвара продавањето на карти со 300 денари?
Многу касно ти текна да ја отвориш темава. :unsure:

Аца ми те волиииииииимоооооооо!!!!

:love:

Абе види му сурат само бе,срценце е.

Добро јутро никоме.

Немој некој да помисли дека го хејтам, кафански човек неможе да хејта кафански пеачи и песни :)
Само некако многу често иде на концерти во МКД, толку ли има народ што му оди во Колосеум или досадно му е па нема кај да пее на друго место :)

на најголемата и најконтроверзна балканска ѕвезда, неповторливиот АЦА ЛУКАС !!

На менаџерот на настанот и неговите соработници им фалат некои даски во главата.
Ќе се кинат..... карти на 8ми март претскажувам.

Премиерно, по 18 пат, на задоволство на публиката, неодоливиот и единствен, кој друг ако не Аца Лукас. -.-
Ма немој да ме јебеш бе, зарем народов уште плаќа пари за овој...

Премиерно, по 18 пат, на задоволство на публиката, неодоливиот и единствен, кој друг ако не Аца Лукас. -.-
Ма немој да ме јебеш бе, зарем народов уште плаќа пари за овој...
Да, затоа и доаѓа.

Као само не им е смучено на овие што идат, песна од плеер да ти се пушта 373882 пати ќе ти досади и ќе го смениш цедето или плејлистата сеедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom