Ultra Music Festival - Europe

Мартин Гарикс ми беше онака тапа, смешно.

Педерите ми го скратија ники.... копита :mad::mad::mad::mad:

Уживај у овие... Ники си се стандардно океј.
Баш ме интересира шо има спремено Хардвел.

niki fail ti ebam setot beden od traka u traka pa i icona pop i love it kiss my ass

што имаат? некои снимени миксчиња пуштаат и се мафтаат наваму натаму, герикс е детиште еден хит има и диџеј од светска класа го прават

sho ocekues od garix ,batali toa ... , idat A&B za brzo vreme

:cautious:

Последно уредено:
герикс е детиште еден хит има и диџеј од светска класа го прават
Да бе ова Даниел Кајмаковски е. Ти како и поголемиот број луѓе рипаат на сите негови песни и потоа го хејтаат оти е модерно.

Не го слушав на оваа ултра, ама на таа во Мајами и пред 1 месец на BBC weekend во Глазгов беше одличен. Интересно е тоа што на радио емисијата пушта дури и дип хаус музика.

Детиште е да, ама вундер кинд што доколку не забега поради огромната слава може да биде новиот Хардвел

Да бе ова Даниел Кајмаковски е. Ти како и поголемиот број луѓе рипаат на сите негови песни и потоа го хејтаат оти е модерно.

Не го слушав на оваа ултра, ама на таа во Мајами и пред 1 месец на BBC weekend во Глазгов беше одличен. Интересно е тоа што на радио емисијата пушта дури и дип хаус музика.

Детиште е да, ама вундер кинд што доколку не забега поради огромната слава може да биде новиот Хардвел

Тапа му беше вчера сетот :/

Како бе така за ѕверот :icon_mrgr:
@Prince дај кажи му кој е DJ Snake.
Колку беше епик кога намали на Beyonce и никој не пееше :)

Интересно е трап или хардстајл кога ќе се вметне во некој сет ама ова е ужас

Ерик Мориљо си шиба хауфче. Се држи уште стариов. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom