Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кондомите не се единствено решение. Во болница нудат зафати и за мажи и за жени.Абе лесно е да се направат, секако дека они кога немаат пари за леб нема ваљда кондоми да купуваат да се пазат ама сепак може да се припази и да се мисли на иднината на тие деца, како тие ќе растат, во што ќе растат, со што ќе се хранат, со што ќе се облечат, кај ќе спијат и многу други битни работи за еден човек, посебно за едно дете.
Воопшто не ги оправдувам, и сметам дека секој нормален човек не ги оправдува.
Баш би сакала да знам што им е во мозокот на овие луѓе. Мислат дека ако имаат 16 деца, поголеми се шансите некое да се збогати па да ги извади сите од калта? Или, што им е финтава?
Кондомите не се единствено решение. Во болница нудат зафати и за мажи и за жени.
Те молам кажи ми кој е зафатот што би го примениле на потентен маж како мене ?
Те молам кажи ми кој е зафатот што би го примениле на потентен маж како мене ?
Воопшто не ги оправдувам, и сметам дека секој нормален човек не ги оправдува.
Баш би сакала да знам што им е во мозокот на овие луѓе. Мислат дека ако имаат 16 деца, поголеми се шансите некое да се збогати па да ги извади сите од калта? Или, што им е финтава?
Кондомите не се единствено решение. Во болница нудат зафати и за мажи и за жени.
потентен маж = среќен секс
паметен маж = среќно семејство
среќно семејство <> среќен секс
... за последново да биде равенство треба:
среќен секс + планирано семејство = среќно семејство
Едната од методите веќе ти ја напишаа иако има и многу други методи кои во процесот не вклучуваат скалпер, но секако вклучуваат памет.
Васектомија.
Фала ти, несакам ни да прогуглам што значи тоа. Кажи му на дечкоти да се Ваксетомизира па ќе праиме муабет.
Дечко ми не планира да има 5 деца без да им обезбеди основни потребни.
Но добро, тоа што влегувам во дискусија со човек кој не знае правилно да напише васектомија, а не знае ниту што е тоа, ваљда треба да значи нешто.
Не е битно. Битно е дека со доги и мисионерска се чуствуваш доволно хардкор, нали ?
Ти никогаш нема да дознаеш.