Фк.Пелистер - Фк.Вардар 19Коло 1МФЛ 3.3.2013г. Недела 14 час Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го добие вечното дерби ?

• Вкупно гласачи
    101
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се е спремно одамна(од навивачки декор гледано),останува потешкиот дел,уште камењата да ги селектираме,и да се одберат "стратешките"места за стрелба:нинџ:
Од која страна ќе мавате да знаеме или клопки ке ни праите ќе не држите во неизвесност ? :icon_lol:

Од која страна ќе мавате да знаеме или клопки ке ни праите ќе не држите во неизвесност ? :icon_lol:
Отворен ФРОНТ Е паркот,нема згради,нема железнички,како кај вас,па да се примени тактиката ФРЛИ БЕГАЈ низ улици...овде нема кај да се бега....:D
Ако се судрат две групи нема бегање...
Ако си ја сфатат лекомислено работата како во Скопје,ќе имаат работа кученцата....аф,аф...
Police%2BDog.jpg

Не бе ја мислев по возовите од лева или од десна страна да знаеме кај да се криеме од каменковци како вас, обично вие гаѓате па бегате ви текнува ? :D

Не бе ја мислев по возовите од лева или од десна страна да знаеме кај да се криеме од каменковци како вас, обично ВИЕ гаѓате па бегате ви текнува ? :D
Вие имате повеќе искуство со КАМЕНОБАЦАЧКИ ДИСЦИПЛИНИ,ќе се снајдите......да не ви давам дојави предвреме;)
П.С.
Се очекува рекордна посета,и рекордна бројка на Чкембари...тензијата се зголемува....
Не е за џабе загриженоста на МВР околу безбедноста околу утакмицата....
Иако мислам дека ќе има преголем број на полиција,и тешко дека ќе се повторат скопските камењарски сцени,сепак во Битола владеат други закони:) ,за разлика од Скопје кај шо ние бевме оставени сами на себе...
Сигурен сум дека вие ќе имате поголемо внимание(какво и треба да има)...и нема да ве остават како нас сами да се снаоѓаме....;)

Вие имате повеќе искуство со КАМЕНОБАЦАЧКИ ДИСЦИПЛИНИ,ќе се снајдите......да не ви давам дојави предвреме;)
П.С.
Се очекува рекордна посета,и рекордна бројка на Чкембари...тензијата се зголемува....
Не е за џабе загриженоста на МВР околу безбедноста околу утакмицата....
Иако мислам дека ќе има преголем број на полиција,и тешко дека ќе се повторат скопските камењарски сцени,сепак во Битола владеат други закони:) ,за разлика од Скопје кај шо ние бевме оставени сами на себе...
Сигурен сум дека вие ќе имате поголемо внимание(какво и треба да има)...и нема да ве остават како нас сами да се снаоѓаме....;)
Ај мајтапот на страна... Кажи ми дека не си сериозен, зарем очекуваш директен дуел ? Нема шанси да се деси пошто полиција ќе има дупло повеќе од нас и вас... Единствено во воз ви е шансата, каменот...

Ај мајтапот на страна... Кажи ми дека не си сериозен, зарем очекуваш директен дуел ? Нема шанси да се деси пошто полиција ќе има дупло повеќе од нас и вас... Единствено во воз ви е шансата, каменот...
Не реков дека очекувам директен дуел.....( муабетот со камењата е ироничен,на сметка на скопските настани,)....
Само реков дека атмосферата е зовриена до максимум,ќе има рекордна бројка на Чкембари,во ова сум сигурен,а шо ќе се случува надвор од теренот,ова никој не можи да го предвиди....
Јас сакам само да не го казнат џабе теренот,па да ни се еби шансата за опстанок....

Колку е сигурно дека ќе идите со воз?
Да си обезбедам некој блок за ѕидање за по возот :D

Колку е сигурно дека ќе идите со воз?
Да си обезбедам некој блок за ѕидање за по возот :D
Не кажуваме до последен момент, ќе ви правиме изненадување :icon_mrgr:
Може со авиони да дојдеме.... oh wait... :icon_lol:

Како и да е убо ќе си помините :)

http://wikimapia.org/26717861/mk/Аеродром-Логоварди:гик:
Можеби не е како вашиот(владиниот),ама на многумина(Скопјани со не-скопски корени):D нема да им смета да слетаат овде и да поодат малку во кал...(they are used to it)...

Поплавено е селото,па тешко и камења да се најдат,ќе ве маваме со кал....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom