Фк.Пелистер - Фк.Вардар 19Коло 1МФЛ 3.3.2013г. Недела 14 час Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го добие вечното дерби ?

• Вкупно гласачи
    101
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Делот "за педери" е избришан веќе долги години, освен ако не сте напишале пак :D
Не сум оптимисит, мислам дека пак ќе усере МВР, се ради да не пукне срам пред изборите локални...
немам поминато таму долго време...т.е никој од таа страна и не врви..не знам дали е напишан пак

Што се дешава бе многу врне?
На крај излеа ќе има одложување за една недела
Денес од ко станав од 9 сатот врнеше цело време, кај 2 паѓаше град баш ко одев на факс. Вчера приквечер пак многу врнеше, завчера исто. Абе катастрофа. Со Тетекс ко се играше, 2 дена шо врнеше теренот беше базен, а сега вака ако продолжи уште 2 дена ништо нема да биди од теренот т.е. пак базен ќе биди.

аватарот после утакмица ќе ти го дадам ;)
Taka nema da mozi ako sakas smena na avatari ne togas nekoj navredliv da dades i ustvari se mozi be za tebe i taka ke izgubite edna nedela ima da go nosis logoto na Fk.Pelister a nikot tie vardar vo srceto :D
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 20:04 ---
Од ФФМ и од нашиот клуб нема забрана, т.е. нашиот клуб ќе пријави гостински навивачи.
Пробмеите почнуваат со МВР, одбиваат да има гостување, во среда мислам дека ќе се знае конечно, ќе имале состанок со клубовите...
Ako be brat ke odigrate uste eden natprevar vo mal fudbal gordeto ke se slika so dresot na vardar ili pak gujo i resen problem reformite prodolzuvaat nadgradeni i porsireni :sick:

ps.ili najdobro da pobarate pomos kaj artan grubi da izlobora ke si bidite beli mecki so nego :P

Официјално, потврдено е веќе дека Комитите ќе патуваат во недела за Битола.
Ќе се патува со воз колку што знам.

е со воз ако идите тогаш ќе биди жустро...

734990_10151421959667088_575544364_n.jpg

Не ја праев јас, мислам од скопјанец е праена.
То е, ништо не разбирате вие :)
Нема што понатака да се разговара на темата додека мислиш :) Се гледаме во недела!

Се е спремно одамна(од навивачки декор гледано),останува потешкиот дел,уште камењата да ги селектираме,и да се одберат "стратешките"места за стрелба:нинџ:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom