Iron Maiden - Zagreb Arena - 31.07.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Картите се од 40 до 50 eu во зависност од тоа каде ќе седиш/стоиш (мада не верувам дека некој ќе седи), а превозот е 65 eu како што кажа Moon Child претходно.

Да почекаме малце, можда Авалон ќе ги донесат у Белград.

Ajjj , не дај боже манихантерите Авалон да ги донесат Мејден во Белград. Како не попија тужба за претходниот концерт на Мејден што го правеа во Блеград уште се чудам. Имаше минимум 5000 народ повеќе од дозволеното , и цела среќа што не заврши трагично ( со губење на нечиј човечки живот ) Ептен сум озбилен , нема еден задоволен човек од тој концерт.

Инаку 50 евра (карта) + 65 (превоз) + 15 евра (јадење,пиење) = 130 евра минимум . Така да без 150 евра на страна , не планирај да мрднеш.

И јас;)

Иначе у југотон рекордс има пуштено карти за превоз, и јас си земав. Цената е 3800 ден. (ова да појаснам е идење и враќање веднаш по концертот)

И јас;)

Иначе у југотон рекордс има пуштено карти за превоз, и јас си земав. Цената е 3800 ден. (ова да појаснам е идење и враќање веднаш по концертот)

може да се достават до дома, немам време да додјам во ск да купам

Сигурно има карти во Југотон за концертов во Загреб? (Сакам само да се осигурам, за да не одам за џабе до Скопје :D)

Сигурно има карти во Југотон за концертов во Загреб? (Сакам само да се осигурам, за да не одам за џабе до Скопје :D)

Кога земав карти за превоз сеуште имаше карти за концертот. Ако веќе мораш да доаѓаш за Ск. најпаметно ти е да прашаш на тел. (бројот го пишав погоре)

Prodavam dve karti za iron maiden po cena za edna, znaci dve za 3000 denari. Jas zalam ama ne sum vo moznost nikako da otidam... Ako ima zainteresirani neka mi pisat vo inbox...:(

На кои места се продават карти во Скопје, ако може и телефонски број? Ми треба карта за стоење и без превоз. Во Струмица барав и неможев да најдам.

На кои места се продават карти во Скопје, ако може и телефонски број? Ми треба карта за стоење и без превоз. Во Струмица барав и неможев да најдам.

Југотон 02 32 39 860

Prodavam dve karti za iron maiden po cena za edna, znaci dve za 3000 denari. Jas zalam ama ne sum vo moznost nikako da otidam... Ako ima zainteresirani neka mi pisat vo inbox...:(

Што се случи?

тие што сте од форум да се собериме и да се запознаеме пред да тргниме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom