"СРЕЌНИ КОЦКИ" квиз на Канал 5 ТВ за турските серии

До кога бе со вакви мизерни квизови и емисии на нашите телевизии :facepalm:, и до кога народот ќе се лаже со овие глупости па и се јавуваат на вакви мизерии од квизови.

До кога вака, до кога ???????

Кога видов кој го води квизов црева ми се превртеа, коса ми се крена, вода у колено ми влезе, хемороиди ми распукаа....
драган вучич.... МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕЕЕЕ !!
Таква серка ме спука пола саат не можев од wc да излезам....

Ех таа моја чудесна земја Македонија. :facepalm:

Кога видов кој го води квизов црева ми се превртеа, коса ми се крена, вода у колено ми влезе, хемороиди ми распукаа....
драган вучич.... МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕЕЕЕ !!
Таква серка ме спука пола саат не можев од wc да излезам....

Ех таа моја чудесна земја Македонија. :facepalm:
А наградите ги заборави :pos:

Како "вашите 5 минути" кога имаше алви, рио минас кафиња од 100 грама, паштети, туни :pos: и секоја емисија од 5 мисици се бираше најубавата а мисициве што да ти кажам..

На какво ниво дојдоа телевизиите со дебилнава програма жалосно. Мајка родена би си продале сопствениците само за гледаност-реклами-кеш. После се чудат зашто на сите извештаи за медиуми сме на ниво на Свазиленд и некоја си вукојебина која ни на карта не може да се најде.
Каде се тие поучни емисии од моето детство бе мизерни профитери едни. Не гледам тв ама после ова ми доаѓа од телевизорот аквариум да си направам.:tapp:

Очекувам за недела - две да имаме испади од типот: „Па Драгане сине, стварно нема смисла. Јас тетка Роска цело време вртам.. Стојна три пати до сега ја пушташ во емисија...“

Хахахахха :pos:
Ова не е вистина.Ова не е вистина.Ова не е вистина.Ова не е вистина.:place:

прееска гледав, доајенот се враќа во полн сјај, “ Како се вика ќерка му на Полат.... ајде ајде, мисли, спонзор, месо колбасици ’’ :icon_lol::icon_lol:

Драган Вучич е мангупиште, несвесно и без никаква намера, прави појаки заебанции од сите овие комендијанти во обид со кои сме окупирани.
Кажа дека утре ќе почне од 15-20 негде, ќе се потрудам да добијам.

Сакам да почнам да се спремам за квизов. Само кажете ми , дали има прашања од сериите што се емитуваат на Сител , или стриктно од сериите на Канал5 само ?
Ептен ќе ми е турбо ако треба и тие на Сител да ги пратам :( 2 телевизора еден до друг му е мајката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom