Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
жолта? не благодарам личи ми на мочка!И така сте во Македонија сакате по една ракија за добро утро?
жолта? не благодарам личи ми на мочка!
жолта? не благодарам личи ми на мочка!
не јадам копар! чудни работи јадеш, да не е некоја рецепт за слабеење? повеќе килограми ќе го отфрлиш ако си подстрижеш грбот!
Епа ај за тебе дробен копар со оцет и зејтинче да ти тргне денот.
нормално на целиот Балкан ги има производите од која е направена, но факт е дека бугарија и го измислува името и прави стандард на производите во Србија има српска салата која е иста но се прави задолжително со лути пиперки по тоа се разликува и не е шопска салатаDa ja patentiras shopskata e isto ko da se osmelis da go patentiras beliot leb. Glejte vo kolku drzavi e popularna taa salata, cel region. Site drzavi si velat deka od niv poteknuva![]()
Abe bugarija i imeto na toplata voda go izmislilaнормално на целиот Балкан ги има производите од која е направена, но факт е дека бугарија и го измислува името и прави стандард на производите во Србија има српска салата која е иста но се прави задолжително со лути пиперки по тоа се разликува и не е шопска салата
не јадам копар! чудни работи јадеш, да не е некоја рецепт за слабеење? повеќе килограми ќе го отфрлиш ако си подстрижеш грбот!![]()
Каков стандард има направено Бугарија во производствениот процес на шопската?нормално на целиот Балкан ги има производите од која е направена, но факт е дека бугарија и го измислува името и прави стандард на производите во Србија има српска салата која е иста но се прави задолжително со лути пиперки по тоа се разликува и не е шопска салата
Кога шопите станаа Македонци? Тоа дека во Македонија се јаде шопска салата докажува само дека нема Македонци. Има руска, српска, шопска салата, ама не и македонска.А за ракијата уште "татарите" (Бугарите) во 12 век има докази кога доаѓаат Турците на Балканот велат дека тоа е бугарски пијалок, оди во турски архива и има документи .. . во кои пишува многу добро. То во Бугарија има и штрудел, ама не е бугарски. Но добро ракијата е македонска е како шопската салата ќе биде македонска, значи шопите се Македонци?Јас шопска и ракија на бугар не давам. Они нека си го патентираат копарот и цела гнаса што ја готват. И сами нека си ја јадат.
Апаши, она ракијана лозова да им ја пробате земете си шампон и измијте си глава бедотии.![]()
Абе Татар а зошто вие не го заштитите живото коњско месо? Или веќе монголците ве претркале во тоа?Жолтата на Тиквеш jа има во Била и Фантастико,
то значи присутни се и некои македонски, односно FYROM производи во Бугариjа
A македонците се НАДАЛЕКУ познати по крадење. Професионалци се на секое полеA бугарите се НАДАЛЕКУ познати по крадење. Професионалци се на секое поле.
Има ли нешто на планетава шо не е македонско?Има ли нешто на планетава шо не е бугарско?
Азис патентирајте ја како бугарска ракија, таман да не се меша со нашата да не ги доведуваме до заблуда луѓето. Гледаш налепница бугарска ракија и си поминуваш.
Ваш е Боки 13!Азис е бугарски и онаа кокошкана гергана, шопската е наша <3
То и Паjнер веке не прави ваква продукциjа