Спортска опрема (информации, размена, купување продавање)

• Креатор на темата Креатор на темата Makarov's Lead
  • Време на започнување Време на започнување
во ранерс имаш за 600ден нови

Брат, да не ми се стопат на раце од 2 тренинга? :unsure:

Не очекувам топ ракавица за тие пари ама барем да траат одреден период.

ќе издржат бе 5 месеци
а за што ти се
ако ти се за на вреќа тогаш можеби ќе издржат 3-4 по мое

ќе издржат бе 5 месеци
а за што ти се
ако ти се за на вреќа тогаш можеби ќе издржат 3-4 по мое

за вреќа ми се, со бандажери рацеве партали ми се, срам ми е да се поздравам.

Сакам да прашам некој да не знае каде и дали има TAPOUT опрема (MMA,rakavici,maicki i slicno) во Скопје...

да не продава некој вреќи за спиење и по која цена?

Ако некој е заинтересиран за вакви патики клик тука нека ми пише приватна порака. Земени се од спорт-м 2790 денари (имам и фискална, кутија и се друго) број 43 и 1/3 и облечени се само еднаш инаку одлични се за трчање/теретана и за секојдневна употреба.. ги продавам оти земав други уште подобри и поскапи па да не ми стојат така овие. Ќе намалам бајги од оваа цена..

Да не знаете некој да продава вреќа за бокс, кикбокс да биде 150 цм и над 50-60 кг тешка ?????

Да не знаете некој да продава вреќа за бокс, кикбокс да биде 150 цм и над 50-60 кг тешка ?????

Во прилеп во ранерс се најефтини вреќите, незнам во скопје кај има ранерс али таму прашај има доста ефтини

ako nekoj e zainteresiran za adidas sprintweb patiki, broj 45 i pol slobodno neka pishe, niednash ne se noseni po niska cena kje mu gi dadam :))

Дечки освен Pride, знаете ли каде може да се најде опрема за борење, конкретно rash guard ми треба.

заштитна гума за во уста каде има во скопје најефтино и од која марка? За кик бокс ми треба

Дечки освен Pride, знаете ли каде може да се најде опрема за борење, конкретно rash guard ми треба.

значи се отепав во прилеп барање немаше никаде, ни порачка ни ништо, ако си од ск и ако таму нема, шо значи само преку нет да си нарачаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom