Атеист
Дежурен Шаман
Чек, чек, не е до времето кога се оплодува јајце клетката? Ако е блиску до овулација е машко, ако не е женско. Такво нешто сум читала.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чек, чек, не е до времето кога се оплодува јајце клетката? Ако е блиску до овулација е машко, ако не е женско. Такво нешто сум читала.![]()
Комшијата мој, додека растев 4 девојчиња ги наредил....све чекал син ахахааа....никадАууу значи тате мочал кога не правел....Две девојчиња сме, да сме живи и здрави.
![]()
А машките деца се почитуваат најчесто поради тоа што можат да ја продолжат семејната лоза и карактерот кој можат да го развијат за разлика од жените.
Ахахахаххаа кој имот бе? Замоци дан имаш низ земјава?Какво женско бе, некој таму туѓ да ми го јаде имотот.
Машко се знае, да го чува ко очи у главата а не некој полакомен зет![]()
Во друга смисла мислев... Повеќето од македонците живеат со патриархат еден пред сите... Мажот да оди на работа, а мајката да ги чува децата...
Имаш 25 години и чекаш мајка ти да ти принесе да јадеш, не бе брат тука не е крива државата! Влатко Васиљ
Кој рече дека сум од кралско семејство ама за разлика од тебе можам да ја продолжам лозата, не од здравствени причини дека ти не си способен или ја сум способен туку, поради тоа што ти си обратен.
Презиме да чувате? Лесно се решава тоа, име моминско презиме уште едно презиме и готово.
Само не е до презимето, комплекс е.