Dota Heroes build

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
HeRbEs напиша:
Facless Void > Naix го зима у зуб ко мало дете :) Зборам и двајцата со добри ајтеми.Facless на висок lvl дава permanent stun така да naix нема шанса со него ќе го срка ко вол у купуз :)
se soglasuvam so tebe:):zver:

Ghoulot, naix sto vikate vie... e najdobriot heroj na mapata :S... Seuste ima 60% life steal? Sklopete mu power threads, heart of tarasque, monkey king bar, battle fury, critical strike i uste eden artifakt po tvoj izbor, pa pusti attack na nivnata baza i odi da rucas ;)

da da zver e ama sepak pak mislam deka heroite so bash ke go tepaat:)
p.s.heroite so bash mi se omileni:)-da ne gi zaboravam i tie so windwalk mn gi sakam:)

Kako lagas da go tepat, koga toj mava 3 pati pobrzo od niv, i se leci 60% od damagot sto go pravi :S... So tie artifakti sto gi spomnav, ke pravi 300 damage, ke se leci 180 na udar, 2 udara vo sekunda, toa se 360 vo sekunda... Ti da go ubes :P

Да ама нели...ти нема да мавнеш :)

pa samo hex malku vreme pa zarokaj go so bash :) da vidam dali ke se razbudi togas

Ej, alooo... bashot da ne e 100% ? 15-20 % e, toa ti e sekoj 4-5 udar :S... faicless void ne udara tolku brzo, duri i so butterfly i monkey udara 1,5-2 pati vo sekunda ... na 50 evra oti kuceto ke pobedi ?

Потато... без навреда ама ме нервираш. Се праеш заебан ова она. Ме нервираат постовите во стилот: „Ехее тогаш ботовите бевте јас кога играв” Кога ќе се собереме(ако се собереме) ќе видиме кој колку знае. До тогаш само дискутирај. Не се фали

a забегафте малце а ? кога ке играме тогаш ке се види што како...до тогаш празни моабети
п.с Ливерпул Фан престани да пишуваш еден по друг пост...и престани да пишуваш постови во стилот "се согласувам со тебе"...и престани да се фалиш толку (ова важи за сите) :salut:
п.с извини мац со ти се мешам у работа али стварно на живци ми идат :toe:

Ddime напиша:
a забегафте малце а ? кога ке играме тогаш ке се види што како...до тогаш празни моабети
п.с Ливерпул Фан престани да пишуваш еден по друг пост...и престани да пишуваш постови во стилот "се согласувам со тебе"...и престани да се фалиш толку (ова важи за сите) :salut:
п.с извини мац со ти се мешам у работа али стварно на живци ми идат :toe:
ajde ddime ke igrame ne se sekiraj ne mora da se vozbuduvas uste od sea tolku:)i mislam deka ti nemas pravo da mi kazuvas kakvi postovi da pisuvam

У право е Диме ман...нели и на мсн ти кажав...
Него потато...
Фејслес има 25 посто шанса да удри баш со трета...плус еден башер тоа е 40 посто шанса...
Со тридс батерфлај и едно манки ќе мава 75 посто побрзо...значи рачунај башот трае пола секунда а он мава баш на секои 0.65 или така нешто доаѓа...
Плус ако ти му се стрефи шансата нема теорија да излезеш од баш..а и да излезеш шо ќе праиш после...ќе бегаш?

Aj, ako sakas ke igrame... Ja, imas 40 minuti da go razvies faicless, i jas imam 40 minuti da go razvijam " naix "... Ke si tepame kripovi na razlicni strani. Posle toa ke se istepame, pa ke vidis koj ke pobedi :S
Shorty напиша:
„Ехее тогаш ботовите бевте јас кога играв”
Mhm... ne go razbrav ova, no ako sakas da kazes deka jas ve sporediv so botovi, greska ste... Koga jas igrav dota so najdobrite igraci vo evropa i svetot, vie igravte protiv botovi, toa bese poentata :)

Potato напиша:
Aj, ako sakas ke igrame... Ja, imas 40 minuti da go razvies faicless, i jas imam 40 minuti da go razvijam " naix "... Ke si tepame kripovi na razlicni strani. Posle toa ke se istepame, pa ke vidis koj ke pobedi :S

Mhm... ne go razbrav ova, no ako sakas da kazes deka jas ve sporediv so botovi, greska ste... Koga jas igrav dota so najdobrite igraci vo evropa i svetot, vie igravte protiv botovi, toa bese poentata :)
ајде бе дај мсн и ке играме преку хамачи ако имаш и ке видиш кој ке тепа:toe:

sto zborite vie be:)40 min na edna strana....pa za 40 min bazite puzder ke si gi napravite...fintata e na ista strana da se jacate i posle da se vidi koj e zver

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom