Dota Heroes build

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Potato напиша:
Pa... nemam igrano dota od 5.64c, togas vie igravte so botovi, kako sto rekov :P

Значи не си играл дота од времето на дедо ми....

Potato напиша:
Ej, alooo... bashot da ne e 100% ? 15-20 % e, toa ti e sekoj 4-5 udar :S... faicless void ne udara tolku brzo, duri i so butterfly i monkey udara 1,5-2 pati vo sekunda ... na 50 evra oti kuceto ke pobedi ?

и уште се праиш фраер...w0w, ајде бе на 50 евра...на официјален сервер ќе си играме, или пак сакаш 1 на 1 ...

Тиња е Дота 1 на 1 бе ,дај ќе ја напраиме поголема работава :) 4v4,5v5 така нешо мрсничко :)

Ajde be 1 na 1 gospodine rymz, ... Ne se plasam od igraci koi imaat 30apm :), izvini

Ај ја дур да убрзам АПМ, ти земи играј/читај ги changelogs до новата 6.44б имаш бајаги работа, па кажи коа сакаш :)

ok dogovarajte se vie....ama mislam naslovot na temeva e dota heroes build....pa kazete nekoj build...strategija....

Чисто информативно би сакал да знам ако некој од вас има пробано: Што ке се случи ако тимот има Siren, Chaos Knight, Terroblade, Phantom Lancer и Dark Seer и сите од нив склопат Маnta Style...... Дали шестата на Dark Seer дуплицира и илузии, и дали оние херои што имаат илузија како магија им е дозволено да користат Манта. Оти може ова да се деси: Сите вадат илузии со магија, па маваат Манта и накрај seerот праи ѕид и сите поминуваат низ ѕидот. Колку херои ке види противничкиот тим????? :DDDDDDDDD

Во официјална дота лига по нивни правила е дозволено само еден играч од тимот да поседува Манта.Зборам по официјални правила.Е сеа вака на бател сите може да напраат :) И херои кој што имаат mirror images можат да вадат уште +2 имиџи со мантата, и плус сиерот ако пушти улти тоа ќе биде гужва пред гол.ИНаку ултито на сиерот не дуплицира херои од имиџите на други херои.

Ке биде журка лол, ми текна ова вчера кога играв со новата панда, му напраив Манта и фрштеше струја на сите страни па си помислив што би би кога би било горното сценарио. Мора да се проба. :D

Еве ви звер :)

untitled2copyzp6.jpg

Ако се организира игра рачунајте ме мене и на еко

Ne veruvam deka ke se organizira nesto pogolemo, ali moze da igrame na serverot. Ke ti whispam.

pogledneto go zverot na avatar kaj mene:)..inace bloodseeker ne me impresionira tolku toj heroj....nitu buildot pogore sto e...

peer mortres treba da izglea vaka u itemi
1.power treads
2.buterrfly
3.2 divajna
5.satanic
6.radiance
i miis procent nenormalen mislam oklu 66% a crit okolu 2500 i think

Evasion не се стакува.....ако е така напрај му 6 батерфлај и нема да те погодат никоаш.....

Evasion се стакова мислам само ако херојот има таква магија , и ако напрајш рецепт за evasion тогаш само се зголемва процентот , а на рецепти со evasion неможи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom