Dota Heroes build

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм ама ти нема да можеш да го развиеш 1в1 тоа е проблемот нели :)

Eve ja cristal maiden... Mozebi ke kacis 13 lvl ped da te izvadam :)

Е у право е и тука...
Него прашање...коа наикс има шеста пуштено дали ќе го фати шестата на фејслес?
Мислам да нели?

Ne znam koj e naix... ama time stop rabote duri i protiv artifaktot za odbivane magii ....

Mac)) напиша:
Е у право е и тука...
Него прашање...коа наикс има шеста пуштено дали ќе го фати шестата на фејслес?
Мислам да нели?
i ja mislam faka:)ako ne faka ke cekas da mu pomine avatar pa posle choposphere i....GOODLIKE:zver::)

Potato напиша:
Ne znam koj e naix... ama time stop rabote duri i protiv artifaktot za odbivane magii ....
kako be neznaes koj e naix :lol::):)

Pa... nemam igrano dota od 5.64c, togas vie igravte so botovi, kako sto rekov :P

Potato напиша:
Pa... nemam igrano dota od 5.64c, togas vie igravte so botovi, kako sto rekov :P
:lol: kako be moze da ne go znaes:)prva mu e punenje;vtora usporuvanje;treta dava move i attack speed;i zadnja avatar:)
edit:sea ti tekna koj e ili...:)

Наикс бе Наикс оној на Рошан шо му иде на 20 и го зима сам

Mac)) напиша:
Наикс бе Наикс оној на Рошан шо му иде на 20 и го зима сам
:lol: BAS TOJ:)
EDIT:p.s. pak ke prasam da ne znae nekoj sto se desava so insane on e po dotata a nigde go nema:):)

абе Гоулот(наикс) е многу зверски херој...зависи со кој си на страна...ако си со кристал ке мењас страни моеш и крипови да тепаш од страна за пари, а ако се ојача теско кој може да го тепа*мада и секој кој се ојача тешко се тепа)
така се зависи од играчот кој стои позади херојот

Liverpool FAN напиша:
:lol: BAS TOJ:)
EDIT:p.s. pak ke prasam da ne znae nekoj sto se desava so insane on e po dotata a nigde go nema:):)
Не иде на форум му забранија од дома :)

Facless Void > Naix го зима у зуб ко мало дете :) Зборам и двајцата со добри ајтеми.Facless на висок lvl дава permanent stun така да naix нема шанса со него ќе го срка ко вол у купуз :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom