Dota Heroes build

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Noob напиша:
dominator + skadi rabotat, satanic + skadi rabotat, dominator + sange raboti, dominator + sange&yasha raboti, satanic + sange raboti, satanic + sange&yasha raboti.
super mu e toa na mortred
kje se puni ko lud

Од ова шо си го кажал само се слагам со тоа дека ке се пуни ко луд......Orb Effects do not stack сте прочитале негде ??? :)
Ако имаш сатаник и Sange&Yasha коа ке се активира maim (ефектот на sange) нема да имаш лајфстил на тој удар...
ако имаш скади и сатаник само ке имаш лајфстил...frost atack (она од скадито шо испорува) нема да имаш....
www.dotaportal.com тука има форум и еден куп зависници од дота шо можат да ви објаснат поубао од мене :):)

Не работат бе пробајте у сингл плеер ќе виите :)

Momci znaete li sto treba za da igram na net. war craft 3 i frozen throne?

najvise go sakam butcherot od svite.
ja obozavam prvata magija posto mnogu dobro pogoduvam heroi spored mene na butcherot treba da mu se kupi:
power treads
vanguard
vanguard
aegis
heart
satanic
nisto pojce veruj te mi.

2x Вангард а ?? и шо ке ти вангардови за во лате гаме ??
боње напрај Батерфлај (ради мисовите)
Радијанс ради рутот...ке ги успоруваш и поеке дмг ке примаат :)
Ама ај...како сакаш, јас сум нуб, може е боље ти ко шо викаш

pa mene sega za sega mi se bendisa puskaracot ili snajperistot (kako so si go vikame) i toa SO 3 divajni hyperstone, ageis,i eden satanik taka za da ne se leci po mnogu :D , nema da te vidat koga gi mana :) :)

DuFFy напиша:
2x Вангард а ?? и шо ке ти вангардови за во лате гаме ??
боње напрај Батерфлај (ради мисовите)
Радијанс ради рутот...ке ги успоруваш и поеке дмг ке примаат :)
Ама ај...како сакаш, јас сум нуб, може е боље ти ко шо викаш

Na Butcherot Butterfly...:nenene: :pos2: :pos2:

Butcher Skill Build:

BoT
HoT
HoT
Aegis
Radiance
Tvoj Izbor

Najdobro mi lezat Razor i viper a najmnogu go mrazam abbadon(lord of avernus)

dobro i Bone Flecher ne e los samo e kako pi4ka samo bega

e spored mene naj dobar heroj od streitashit mi e leviathan,agility bloodseeker,a intelegence ogre magi.Kako ti se svigja?:duel:
a najsmotan heroj spored mene se ezalor.

M@STER напиша:
Najdobro mi lezat Razor i viper a najmnogu go mrazam abbadon(lord of avernus)
абадон го мразиш...лол тој ти е нај добар херој мада е малце незгоден со последната и втората ама затоа е:zver:

za mene najdobri se atropos-bane elemental i mortred

mnogu se zakon

posebno koa na mortred ke mu napravis monkey buterfly i buriza moze sange i yasha ako sakate togas mortredot e najsilen po 1000 kritikal ke mava i povise

a bane elemenatal e mnogu dobar ako mu naprais skadi,scyte of jinse ne mi teknuva kako bese toa so se pretvarase vo ovca taka neso

a neam heroj so go mrzam moze malce onie so windwalk:toe:

Sekoj heroj e dobar vo zavisnost od kombinacijata i vo zavisnost od toa kako ke izigras. :)
Zatoa ima gradacija od noob-noob pa samo noob :) pa advanced ,pro expert i master( da znajs da igras super so site heroj) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom