Dota Heroes build

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Tipceto so sakase da instalire battle net.

Prvo, instaliras warcraft lll roc i tft. Posle downloadiras patch 1.20e, posle odas na linkot koj veke ti go dadoa, i downloadiras " battle.net instaler " (takvo nesto bese ). Go instaliras i si flevas na warcraft. Samo prvo treba da se registriras na stranata, oti imase probleme so pravenjeto na accounte preku igrata, pa smenivme nesto.

Se nadevame deka ke gi imas najopstite maniri, i nema da navreduvas admine i moderatore so mozat da te banirat. I uste nesto, nemoj da koristas name spoof, oti isto taka ke te banirat. Imas pravila na forumo, procti si gi za sekoj slucaj.

hf~~

On topic. Sekoj heroj e dobar, samo zavisi od tvojot skill i protiv kogo igras. Na primer, moze da igras protiv nekoj kojsto igra za prv pat vo zivotot, i se razbire deka ke go ubies 50 pati... A moze da se pogodi nekoj " gosu " i da te ubie 50 pati so " najslabiot " heroj.

Kocka напиша:
ohoooo mac i duffy kazuvaat dota kako da se igralo rofl!!!!a koj ve ucese vas kako da igrate????4,5 godini igram i uste ne se otkazuvam!
kocka te gleam tebe nekoj zver se prais aj kazi koj ti e omilen heroj i sto mu spojuvas da te vidam dali znaes da kombiniras ili veze si nemas p.s.koa sakas soberete se ti mac daffi ja ke soberam moj tim i ke vidime koj e koj:):)i shorty mozete da go zemete:)

Освен ако не си од AoW не ти се плашам :)
Ај ќе ги зеам ја AoW 4ца плус ја (ако сакаш 5в5 нели :)) а ти земи кои сакаш...

п.с. AoW ќе дојдат само ако у пари играме :)

Mac)) напиша:
Освен ако не си од AoW не ти се плашам :)
Ај ќе ги зеам ја AoW 4ца плус ја (ако сакаш 5в5 нели :)) а ти земи кои сакаш...

п.с. AoW ќе дојдат само ако у пари играме :)
AJAJ ne mi zbori ti za AOW zs ako neznaese oni se od madzari a ja od cento sum--sosedni naselbi i oni cesto doagaat igraat kaj sto igram i ja:)baze sase...bolje da ne gi mesame AOW:)zs neznam dali gi znaes isto od cento komarac mesecar smeki:)oni se jadat so AOW

a u pari ke igrame nema problem ne se parite problem zs znam deka nie ke tepame:):)

Тоа ти викам ја со Тортуер добро се знам онака (заедно учевме) па ме има вежбано он малце :pos:
И не имаат бркано заедно од гејмзон...
Ај сеа бек он топик :)

:lol: koj ti e toj tortuer:):)--da vi kazam inace kako ne se butka heroj:)ke mu naprais 6 devine reaper i a ti dojde heroj so dva udara go ubivas:):):D :lol::pos2::pos2:

пер Лаки бе...тортуер...
ммм на боне шес дивајна

И пази ти доаѓа Бане со гинсо замисли и не стигаш да мавнеш :pos:
Умираш и ти ги уништува сите дивајна пред очи :pos:

Mac)) напиша:
И пази ти доаѓа Бане со гинсо замисли и не стигаш да мавнеш :pos:
Умираш и ти ги уништува сите дивајна пред очи :pos:
:lol: :lol: :lol::pos2::pos2:toa bi bilo bas interesno da se vidi:tapp::pos2::pos2:btw da ne znaete sto se desava so insane zs ne e aktiven:)on mi interesn za zborenje..:)

Да ви кажем и Боне со 6 дивајна против Лина нема да удри. Лагуната ќе го уништи боне

Ke se napravas nevidliv, a ka e nevidliv ne mozat da go vidat, mu odas od zad i pat pat kritikal ... hahaha, taka vikase edno dete posleden pat ka ojdeh vo kafe :)

абе ај да играм со некој на ап ја ке го зеам крипецот а он кој сака.
ке нема да може да се развие ако му спојам санге и јаша,сатаник,харт оф тарас и радианс и еден дивајн тогаш кој сака да игра нема да може нишо да ми напраи.:zlo::zlo:
ако има доброволец нека каже.

Povelete...

Samo uste da mi kazes koj e toj " kripec "... Mislis na '' GHOUL " ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom