Копија на SAMSUNG GALAXY S3 донесен од DUBAI има некој искуство со такој телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Damhee
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај тоа дека НЕМА контрола на квалитет? Ти знаеш како и каде уопште се произведува Iphone?
Ти кажувам, сум имал кинески ајфон, и оригинален ајфон. Колку пари, толку музика. Ако сакаш слушај паталец, ако не купи си кинески noname телефон и прајсе џек мевосек...

IPhone да имал контрола на квалитет немал да се витка како кинеско :гомце:.Затоа не лупајте зелени за контрола.:)Eве и доказ за дека кинезите полека ке бидат на врвот.
Сега веќе друга тема на муабет ојдофме... ако не ти чини ајфон не те тера никој да го купиш. Патем ZTE иако е кинески сепак е бренд. Бујрум линк, кажи ми шо телефон е ова, шојма натре (процесор/рам), шо оперативен има. И колку држи батеријата.

овој за 1000денари е добар, за 1001 веќе не е:)

На овој сајт http://www.tinydeal.com/brand-cell-phones-c-54_678_995.html навистина добри има телефони копии,само колку се квалитетни кој знае .. :) Незнам SAMSUNG како дозволува да се произведуваат копии кога може да побараат оштета или да го запрат произвотството на копиите .

На овој сајт http://www.tinydeal.com/brand-cell-phones-c-54_678_995.html навистина добри има телефони копии,само колку се квалитетни кој знае .. :) Незнам SAMSUNG како дозволува да се произведуваат копии кога може да побараат оштета или да го запрат произвотството на копиите .
Они би го запреле но тоа си е кина најмокната финансиска држава.И да можат да ги запрат неможат да ја лоцираат фабриката бидејки сигурно се склапаат во подрум:)

pa neznam sto da vi kazam, drugar zema kineski s3 i razlikata sto ja vidov e vo memorijata a slikite i toa vo soba so sijalica gi vadi odlicno, mozebi pred 4-5 godini bile sranje kopiite ali posle tolku godini valjda smenile nesto, go cepkav telefonot tacot odlicno raboti okolu 1-2 celo vreme bez prestan skroluvav duri mi se umori rakata pa ne se blokira ne se uspori, pa so znam rekov i ja ke si zemam eden takov pa ZDRAVJE kako ke mi se pogodi ke vidime (za catalenje vo kafic na masa) Inace se instaliraat site aplikacii igri od marketot

Они би го запреле но тоа си е кина најмокната финансиска држава.И да можат да ги запрат неможат да ја лоцираат фабриката бидејки сигурно се склапаат во подрум:)
Не ми е јасно секој "будалa" може да си прави мобилни телефони ...... место што прават копии нека си направаат свој мобилен можат и да конкурираат кој знае :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 22:02 ---
pa neznam sto da vi kazam, drugar zema kineski s3 i razlikata sto ja vidov e vo memorijata a slikite i toa vo soba so sijalica gi vadi odlicno, mozebi pred 4-5 godini bile sranje kopiite ali posle tolku godini valjda smenile nesto, go cepkav telefonot tacot odlicno raboti okolu 1-2 celo vreme bez prestan skroluvav duri mi se umori rakata pa ne se blokira ne se uspori, pa so znam rekov i ja ke si zemam eden takov pa ZDRAVJE kako ke mi se pogodi ke vidime (za catalenje vo kafic na masa) Inace se instaliraat site aplikacii igri od marketot
И мене што ги гледав на youtube копииве ми изгледаат сосема нормално има некои мали промени во менито но никој нема да ги забележи јас не е за тоа да се правам фраер но вистинскуот е многу скап а јас го обожавам SAMSUNG GALAXY затоа :)

Не ми е јасно секој "будалa" може да си прави мобилни телефони ...... место што прават копии нека си направаат свој мобилен можат и да конкурираат кој знае :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 22:02 ---

И мене што ги гледав на youtube копииве ми изгледаат сосема нормално има некои мали промени во менито но никој нема да ги забележи јас не е за тоа да се правам фраер но вистинскуот е многу скап а јас го обожавам SAMSUNG GALAXY затоа :)

Па собери и купи Galaxy. Вака само ќе земеш нешто што САМО ЛИЧИ на Galaxy, толку.

Еве сликовито објаснето, за што служат копиите и колку се ефикасни :)

Па собери и купи Galaxy. Вака само ќе земеш нешто што САМО ЛИЧИ на Galaxy, толку.

Еве сликовито објаснето, за што служат копиите и колку се ефикасни :)

Мене ми се виде прилично ефикасна копијава на колава.:D

Мене ми се виде прилично ефикасна копијава на колава.:D

Да де, за во/пред кафич :)
Земи делови за пежо и стај ги во колава да те видам, поврзи ги за нешто. :D

Ima kvalitetni kineski mobilni...komsija moj koristese Iphone 3G (kineski) 3 godini...nikakov problem....ni tac ni softverski...ako imase 1 nedela garancija

Ima kvalitetni kineski mobilni...komsija moj koristese Iphone 3G (kineski) 3 godini...nikakov problem....ni tac ni softverski...ako imase 1 nedela garancija

Ако го користел само за ало, SMS и чат-пат нешто фејсбук, нормално дека ќе нема проблем. И ако не му смета да кочи да корне да си ебе матер :)

Нема поента во купување вакви телефони. Освен за курчење у кафич.

veke 4 den go koristi kineskiot s3 samo go prasuvam dali ima nekoj problem pred da go zemam jas, ne se zali od nisto barem sega za sega

veke 4 den go koristi kineskiot s3 samo go prasuvam dali ima nekoj problem pred da go zemam jas, ne se zali od nisto barem sega za sega
Боље земи си оригинал за тие пари, макар и на старо, отколку да фрлаш на копии :)
Не дај боже да се расипе, кој ќе ти го поправи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom