Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Site ripate a ocigledno nemate poima. Iphone se pravat vo KINA. Najdobrite kineski kopii na Iphone se od ISTATA fabirka sto go prizveduva orginalnite Iphone. Kostaat 1/4 od cenata vo HK. Za samsung i drugite neznam ama ova go imam videno so svoi oci i sporedeno so moj originalen telefon. Ne skokajte ako nesto e proizvedeno vo Kina, ne e Kina istoto sto bese pred 10-20-30 god, sega se proizveduva tamu, imajte go toa na um.
О ти паметњаковичу... темолам просветли не, како копија на 4S (кинеска) ќе пристапи на App Store за да превземи апликации? Ау, да, заборајф, нема iOS на него, има некој China Shit Made OS на кој шо мојш да уклучиш камера, да крениш на повик и да напишиш SMS. Јака работа.Site ripate a ocigledno nemate poima. Iphone se pravat vo KINA. Najdobrite kineski kopii na Iphone se od ISTATA fabirka sto go prizveduva orginalnite Iphone. Kostaat 1/4 od cenata vo HK.
True story bro... од искуство, имав кинески ајфон 4, го зедов само заради тоа што имаше 2 сим картици на него. Разликата со оригиналниот, невреди да ја коментирам.Кај сака нека е произведено, копија е само за чаламење во кафич.
О ти паметњаковичу... темолам просветли не, како копија на 4S (кинеска) ќе пристапи на App Store за да превземи апликации? Ау, да, заборајф, нема iOS на него, има некој China Shit Made OS на кој шо мојш да уклучиш камера, да крениш на повик и да напишиш SMS. Јака работа.
1. Дисплеите на Apple ги изработува Самсунг. Така да мало морген ќе ме убедиш дека тачот на 4S е исти со кинеската копија. За retina дисплејот не ни сакам да правам муабет.
2. Претпоставувам дека нити си имал Apple производ во рака, нити си го користел. Ако си го имал ќе ти било многу јасно дека дупло појак културен андроид телефон ќе има полоши перформанси и реакции споредено со Ајфонот. За овие кинеските шкартови, не ни сакам да коментирам.
Деталите го прават производот добар. А копиите на Самсунг С3/Ајфон 4/5 се далеку од добри. Просечни, можеби.
True story bro... од искуство, имав кинески ајфон 4, го зедов само заради тоа што имаше 2 сим картици на него. Разликата со оригиналниот, невреди да ја коментирам.
Јас ти кажав што имам да ти кажам на таа тема од што имам ВИДЕНО со свој очи. Значи од самата фабрика каде што се прави Iphone ако требало 1000 дневно направени се 1020. За софтверот е полесно од што си мислиш. Тоа ти што го збориш се копии на 3ката и евтини варијанти што се прават по подруми. Јас ти зборам сосема друго нешто.
ti seriozen si ili trolas?