Би го/ја вратиле дома?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Ни враќам ни сакам да ме враќаат. Ако треба на шорц ќе испаднам навечер ама јас сум одлучил така (не сум испаднал до сега така у кафич). Неможам да и кажам на некоја што е со мене да се облекува вака или нака за некоја одредена прилика, она самата треба да го знае тоа односно да си одлучи што ќе облече ако ја знае приликата. Е сега се спомна запознавање со друштво и оставање прв впечаток, што нив кур ќе ги боли како ќе се облече и како ќе изгледа вашата женска/дечко кога вие испаѓате со него, а не пријателите/другарите.

Црвен картон и директ у соблекувална, а може да помине и со 2 минути исклучување :pos:
Ако е облечена и нашминкана ко бугарка би ја вратил.

Паа зависи ... ако е ептен за никаде т.е. срамота за пред други, и ако ми е близок дечкото,би го вратила. Ако не го познавам доволно долго, само ќе искоментирам и ништо повеќе. Ама бидејчи гледам на темава се работи за посериозна врска, би го вратила на културен начин, и не би се налутила ако тој мене некогаш ме врати :wink:

НЕ абе како ќе ја вратам назад, ама цела вечер ке и го плескам у очи дека е несредена ама од околу белким ке и текне

kako da ja vratam bre luge koga ne mozite ni da zamislite kolku samo obraka vnimanie na toa...nikogas preterano so sminka,nikogas ne e oblecena napadno,a izgleda tolku privlecno za oci

Ќе да го вратам.....ама со некоја „лесна„ причина како „еј абе многу ми си кежуал облечен,дај нешто поформално стави,види ме мене,не си одиме бла блабла...” . Значи без да му го лупнам в лице безобзирно ќе превземам нешто јас лично, ко шо ме дал Госпо :icon_bigg

Би го вратила без око да ми трепне.

Како што можам јас да се средам за него и неговото друштво,така и тој може да го направи истото за мене.

sch00lGirL напиша:
Би го вратила без око да ми трепне.

Како што можам јас да се средам за него и неговото друштво,така и тој може да го направи истото за мене.
Ај замисли ситуација...ти се дотеруваш и он те враќа...шо ќе направиш???
Прашањево е за сите...во облеката све е до вкусови...ако јас сум облекол нешто значи ми се свиѓа...и само некој моден креатор може да ме убеди поинаку:pishtoldz

Mac)) напиша:
Ај замисли ситуација...ти се дотеруваш и он те враќа...шо ќе направиш???
Прашањево е за сите...во облеката све е до вкусови...ако јас сум облекол нешто значи ми се свиѓа...и само некој моден креатор може да ме убеди поинаку:pishtoldz

Неможе да ме врати никогаш никој, дека внимавам како излегувам од дома, дури и премногу. Никогаш не излегувам без да знам каде одам, така да неможе да се случи да одиме на плажа, а јас да сум со кило шминка на мене, или па да одиме да ме запознае со неговото друштво (пример, вечерно излегување), а јас да се отворам таму со тренерки.:nenene:
А ако некогаш некој ми прокоментира дека јас треба да се вратам да се средам, на толкаво внимание, па ќе го искршам од ќотек и нема да има шанса ни да ми се извини. :toe:

Pa stom go zapoznavam so drustvoto , znaci deka ne ideme bas dolgo vreme, pa taka da mislam deka ne bi go vratila, ali ako stvarno do tolku preteral i izgleda ko utepan odma bi go prasala zaso e taka oblecen i bi go posovetuvala da ne go napravi toa uste ednas

Вакви официјални запознавања не сум имала...Ако ме знае мене, дирекно ги познава и моите најблиски...
А и не се оптоварувам дали ќе му се допадне или не, важно е јас што мислам:salut:

Како шо не би сакала тој да ме врати мене така ни јас нема да го вратам. Како и да е облечен мене ќе ми е убав, па дали тоа ми се свиѓало на друштвото или не, не ми е битно. Па и фала богу нема да е до толку смотан да се облече во тренерки ако знае дека одиме на вечера на пример. Шо се однесува до мене јас не би дозволила да ме врати зошто веќе знам каде планираме да одиме па сигурно нема да се облечам ко кловн, ќе знам како би требало да изгледам. :devojce:

Не би ја вратил. Ќе ја однесам малку друштвото мое да ја поремети и после нема да и текне да се облекува така.

Абе за се има чаре!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom