Би го/ја вратиле дома?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако одите со некој/а само за да видат луѓето како тој/таа добро изгледа и знае да комбинира ке го/ја вратите:):)
Важно вас да ви е убаво шо е битно некој шо седнал на некоја клупа шо ке помисли:lud:.....е сеа за друштво друга приказна ама пак....

п.с. Никако не би ја вратил....каква е таква е моја си е.....важно убао да ни е....

Дека наеднаш она катастрофа се облекува не ви држи вода. Тоа е стил на облекување (јас носам пантолони подолги од тоа што ми треба, тоа ми е стил на облекување и нема да ме видиш никогаш со таман пантолони!) и ако веќе ми е девојка, јас значи сум имал време да приметам како она всушност се облекува. Ако веќе сум се фатил со нејзе, одам подолго време, јас сигурно сум ја запознал веќе добро. Така да оваа тема абер нема, премногу имагинативна е. Авторот не потрошил доволно време во осмислување на темава.
Поздрав.

Не би го вратила, сам ке се врати ако сме ептем различно облечени ми се дешавале такви работи. Мене сигурно нема да ми смета како и да е облечен ама обично самите увидуваат дека сме ептем контра па се враќаат.
Како и да е без разлика дали ќе се врати или не мене колку и да ми смета нема да му речам да се врати.

Fantom_oh напиша:
каква таква, таја е, шо да прам :)
poke bateto ne go svakam seriozno ne znam zosto
a jas so bi prael ....
abe ako jas sum so nea to znaci deka mora da e ubava a cim e ubava ne mora da se sredi :) ili pak ako e epten" loso sredena"
begam sam :motor:

Не би го вратила, само би му кажала да се потроши повеќе време на себе следниот пат.

Ако сме на почеток на врска, секако дека не би го вратила ако кикснал малку токму таа вечер. Човекот кој сум го избрала да е до мене, и гол да шета убав ќе ми е, а другарките не мора баш да го мислат истото како мене, нали? Така да простено.
Ако сме повеќе време заедно, секако ќе имам слобода пред излегување да му кажам дека одиме да го запознаам со моето друштво, па дека ќе бидам малку подотерана јас, за одоколу да ме разбере како треба да изгледа и тој. До сега, со такви заобиколени муабети никој погрешно не ме протумачил, па некоја ептен срамна ситуација сум немала ...

Princ напиша:
Дека наеднаш она катастрофа се облекува не ви држи вода. Тоа е стил на облекување (јас носам пантолони подолги од тоа што ми треба, тоа ми е стил на облекување и нема да ме видиш никогаш со таман пантолони!) и ако веќе ми е девојка, јас значи сум имал време да приметам како она всушност се облекува. Ако веќе сум се фатил со нејзе, одам подолго време, јас сигурно сум ја запознал веќе добро. Така да оваа тема абер нема, премногу имагинативна е. Авторот не потрошил доволно време во осмислување на темава.
Поздрав.
Нема да ти го искоментирам постов само ќе те прашам дали ти никогаш не си кикснал во твоето облекување????
Темата не е имагинативна туку реална,од искуство..ако?

Ako ни е второ-трето искачање...ќе се праам дека не ја знам
Ако сме у врска...хммм...пак ќе се праам дека не ја знам

А тоа што го рече Принц е тачно зашто ако си имаш стил како може некој да ти рече си кикснал???
Ти ваљда не си го облекол намерно тоа него си го облекол зашто мислиш дека е најс:wink:

Kakov e takov e moj si e ,ako go sakam i u partali neka odi oblecen so se vika,ne go vrakam ma da bi mi bilo malku bez veze i suptilno bi go predupredila za nareden pat:)

Zavisi od situacija.Moze i bi go vratila neznam.Ako e epten katastrofa nekako ke probam da mu kazam so poblagi zborovi.

RealGirL напиша:
Нема да ти го искоментирам постов само ќе те прашам дали ти никогаш не си кикснал во твоето облекување????
Темата не е имагинативна туку реална,од искуство..ако?

Зборуваме за нечиј стил на облекување. Тој стил на облекување не се гради за 2 саата туку со минување на времето носиш онаква облека во која се чувствуваш најкомотно. Не можиш да заебиш работа, затоашто тоа си ти и крај. Не збориме за различни вкусеви на облека. Некој обожава ваква облека, некој онаква - тоа е стил на облекување. Но, ако ти со мене одиш 2 месеца или 2 години, не ми е јасно како е можно наеднаш "погрешно" да се облечам.

Ne bi go vratila.So nego sum zatoa sto mi e vazen toj a ne negovata obleka.E sega moeto drustvo ako ne moze da go prfati takov kako sto e nivni problem,sepak ako me pocituvaat mene bi mozele i nego da go pocituvaat,na kraj kraeve nadvoresniot izgled sekogas laze.

Зависи јас на пример ако сакам да е убаво облечена ко ќе се договараме за вечер каде,во колку и викам вечер додерај се малце и никогаш не ме зезнала ама како и да е облечена мене ми е убава !

Зависи каде ќе одам таа вечер со неа, не ви ја вратил, само би и кажал дека не ми се свиѓа како е облечена а нејзино е дали бе се поправила или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom