Би го/ја вратиле дома?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе си направам хезболах или сталкер суит и со тие ќе шетам!!!

Демократија...уствари ова на нинџите е појако,да како фанатик маскиран со импровизиран суисајд белт ќе одам на кафе и ништо лошо нема да би....освен уметност.:vozbud:

Нема да го вратам,но кога ќе ми ја види фацата нема ни да сака да дојде со мене.

Нема шанси да го вратам, каков е, таков е... друштвото мое треба да го запознае во вистинско светло. Сите направиле утки при изборот на облека/фризура, никој не е совршен. Воопшто не ми е битно како изгледа и дали е среден или не. Битно ми е да биде со мене. Никогаш не би му рекла да се врати назад за да се пресоблече.

Нема шанси да враќам некого поради облеката, изгледот на телото, надворешноста, но дефинитивно би го вратил поради облеката на душата, понашањето, внатрешноста...

хел ноуу, кога веќе сум решила да го запознам со моето друштво, тогаш сигурно во преден план се става нешто сосем поинакво од изгледот. Денес можеби ќе изгледа неуредно и трапаво, ама ако тој е вистинскиот, сигурно моите пријатели ќе имаат уште многу прилики за негово запознавање:pipi:

Утка нема да има оти прво се договараш кој што ќе носи, женско прво тоа прашува :toe:

Никогаш не сум посветувала преголемо внимание на тоа како партнерот се облекува и како изгледа. Но тоа не значи дека немам граници, за се треба да се има граници, па и за тоа. Иако не сум била до сега во ситуација кога би изгледал катастрофа па би "морала" да го вратам дома, некогаш и да се случи тоа не би го вратила - во муабет би му поткажала и укажала на грешката, но да го вратам нема. Истото важи и за првата средба со моето друштво, зошто да се срамам од него (па дури и во начинот како се облекол) кога веќе сум одлучила да бидам со него (со исклучок на некои екстремни изненадувања, па да се облече невообичаено за него :icon_razz)? Нека го запознаат таков каков што е, па макар првиот впечаток и да биде лош - нивна работа. Не се они со него, јас сум.

Подобро да се спречи, отколку да се лечи :) Пред да излезете прашајте си што планира да носи. Јас така си направив. Демек да не сум јас премногу или премалку дотерана, да сме тука негде. И после си кажуваш „ А да облечеш ова и ова, многу си ми секси во тоа“. :) И решен проблем :giggle:

ако сака нека дојде и во трењерки, а нај што мразам е женсо во трењерка..или нека начука чизми на + или минич на -40 степени..со кило пудра или лузни по лицето, јак ефтин парфем и несредена фризура..не ми е битно како изгледа, а и кога би ми било битно сигурно ќе сум и го запознал изгледот и вкусот и пред средбата со друштвото и ќе сум знаел што ме(ја) чека..така да лец го лав

Значи петок вечер и се спремате да излезете со вашиот\та дечко\девојка и да го запознаете конечно по толку време со вашето друштво!Се спремате со саати за да го извадите најубавото од вас и идете да се најдете на договореното место со дечкото\девојката па заедно да отидете на договореното место!И идете и:icon_eek:!!Вашиот партнер изгледа катастрофа!!!Ја направил\а најлошата комбинација што можел\a,косата несредена,лошо нашминкана,пренападно\неизбричен и вие:nesvest:!!!Ќе го испаратите веднаш дома да се среди малку затоа што со него нема шанси така да се појавите пред друштвото или воопшто нема да ви биде битно како тој\таа изгледа???
Voopsto nema da mi preci,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom