- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 3.068
Правен беРеторика во аграрната култура, реториката на боранијата, реториката на мотичето, реториката на семето
се залетав јас по друго ми дојде земјоделски на ум

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правен беРеторика во аграрната култура, реториката на боранијата, реториката на мотичето, реториката на семето
И мене ме умараше еднаш за ова, 20 мин ми држеше предавање како требало.По реторика кај нас ако го напишеше некој прво презимето па името, нема поени
Правилно било прво името па презимето. Така рече Татијана П.
Гајле ти е беИ мене ме умараше еднаш за ова, 20 мин ми држеше предавање како требало.
Влага првиот пат во предавална со пола гради надвор од блуза и вика: Колеги многу сте мирниГајле ти е бене си за жалење 20 минути да поминиш со Т.П
![]()
Кај нас не ја знаеа(јас бев известен и не се изненадив), сите под клупа гргнаа. И после имаш прашања од стилот-Wooow шо е ова море, гледаш, види, леле, ауфффф. ВолциВлага првиот пат во предавална со пола гради надвор од блуза и вика: Колеги многу сте мирни![]()
Кај нас не ја знаеа(јас бев известен и не се изненадив), сите под клупа гргнаа. И после имаш прашања од стилот-Wooow шо е ова море, гледаш, види, леле, ауфффф. Волци![]()
Дадејте барем Линк/Слика/Кадро и другите да видеме за шо станува збор... Ееее скржави студенти.![]()
Нема правила. Може и да е X.
Оваа певаљка ли е? Најозбилно.
Тешка работа. Една од подобрите универзитетски професорки во Македонијава. Велеа дека предава и Италија на некој факултет, а завршила Америка со 10 просек. Посебен стил си има жената aко можи така да се речиОваа певаљка ли е? Најозбилно.
Линк до професорката, жити леб!Тешка работа. Една од подобрите универзитетски професорки во Македонијава. Велеа дека предава и Италија на некој факултет, а завршила Америка со 10 просек. Посебен стил си има жената aко можи така да се речи![]()