GREEN DAY - BELGRAD - 27.03.2013

• Креатор на темата Креатор на темата izesaki
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 мај 2012
Мислења
26
Поени од реакции
44
Еден од најголемите актуелни светски рок бендови на денешницата, GREEN DAY , на 27 ми Мај ќе настапи на новото издание на BELGRADE CALLING 2013, како голем headliner. Во истата недела GREEN DAY ќе настапат на Emirates Stadium – Лондон, а потоа следат фестивалите Rock Am Ring, Rock Werchter, Pinkpop Festival ...
Малку е да се каже било што друго.

Повеќе детали наскоро ...

П.С. ВАЖНО : КОНЦЕРТОТ НА GREEN DAY НА 27 ми МАЈ ВО БЕЛГРАД Е ЕДИНСТВЕН НИВНИ КОНЦЕРТ НА ЦЕЛИОТ БАЛКАН !!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EgRTP2n5NY0
--- надополнето: 8 јануари 2013 во 13:03 ---
gd_cover_korekcija.jpg

Шубај им беа старите шо нетолку убај им се новиве, туга на срце и еректилна дисфункција на пенис...нема да се иде на ова од радикално репертоарски премиси.

Шубај им беа старите шо нетолку убај им се новиве, туга на срце и еректилна дисфункција на пенис...нема да се иде на ова од радикално репертоарски премиси.
Agreed... Не за друго, со Едвард Кулен заедно не се садат тикви.

И сеа за некој ден, Спектакуларен Концерт во Скопје на 20 Мај, Стадион Филип 2, гостува мега популарната светска звезда Миле Китич!

Никој кај нас:place:

Хиената хрррррррммм т.е. фронтменот нели беше на рихеб или нешто слично ?! :cautious:

--- надополнето: 9 јануари 2013 во 11:43 ---
ХЛАДНО ПИВО ќе настапат на 27 ми Мај на Калемегдан парк во Белград на BELGRAD CALLING 2013 заедно со Американскиот супер бенд GREEN DAY !
ХЛАДНО ПИВО ќе имаат целовечерен концерт под полна продукција како што и доликува на најголемиот регионален панк – рок бенд !
Влезниците за најголемиот рок концерт на Балканот за наредното лето, во продажба ќе бидат од среда 19 ти декември, преку системот на http://www.eventim.rs за Европа, а за Македонија билетите се продаваат во музичката продавница ” ½ Југотон” во ГТЦ тел.02/3213-264 и online преку http://kupikartizase.com/ по цена од:

PARTER 2 – 1.500.00 денари
PARTER 1 – 1.850.00 денари
FAN PIT – 2.100.00 денари

ВАЖНО : НАСТАПОТ НА ГРУПАТА ХЛАДНО ПИВО ЌЕ ТРАЕ 90 мин, А НА GREEN DAY 120 мин.

Со себап на син ми, ќе одам. Фолиранти или не, се водам од кај нас излитената `дај шта даш`.

Ќе идам иако не ми праат кејф у последно време кога веќе доаѓаат толку блиску до мк зошто да не и онака кај нас нема да донесат ни некои подобри па дури ни полоши од нив...
Само за картиве не ми е јасно за 1ден се цениве или за сите...

Здраво на сите и јас сакам да кажам дека ќе идам на Греен Дау бидејќи ги слушам од 5то одделение но некако не знам дали ќе најдам некое друштво за одење може и да се организираме неколку од форумот што ќе одиме.

Има некоја наградна игра за карти бесплатни? Сакам да напрам хумано дело, да се пробам на наградната игра и ако добијам карта да ја подарам овде на некој член без никаква противнадомест. Ионака не ги слушам...барем добар да бидам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom