O
ob1
Гостин
Те сакам.Си го работел со Track Changes. На втората слика, стисни го триаголничето под копчето Accept и одбери Accept All.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те сакам.Си го работел со Track Changes. На втората слика, стисни го триаголничето под копчето Accept и одбери Accept All.
Кога ќе ја отпечатиш, ќе ти изгледа како што треба. А ако сакаш да имаш во самиот документ легнати и исправени страни, треба да вметнеш section break, се наоѓа на page layout табот, и по него можеш да ја смениш ориентацијата на страницата.Дечки ми треба помош во Word 2007 (барем мислам дека е тој)
Ставив Page Layout да ми биде хоризонтално за да направам/нацртам една табела. И ја направив све ок. Али сега понатаму кога треба да пишувам ми треба текстот да биде во вертикален Page Layout. И кога кликам да го направам тоа ми се изместува и табелата и страната на која е табела. Страната ако се изместува, така и треба но како да направам табелата да остане?
Моментално ми изгледа вака.
А ми треба да изгледа вака.
Дали некој може да ми помогне? Благодарам однапред!
Дечки, како да вметнам вакво нешто во документ во Word со други податоци?
Прегледај го приврзокот 108965
Во полето values немаш ставено поле, затоа ти е празна табелата. Доколку имаш поле кој одговорил на анкетата, стави го по values делот и подеси го на count.Дечки ми треба помош околу Excel Pivot Tables 2010.
Гимназија Алгоритам.Ме интересира која е најефтина варијанта да се стигне до сертификат за Microsoft Office?
Ми треба да биде меѓународно признат (најверојатно би требало од мајкрософт). Не ми требаат часови, чисто да го полагам и да се стекнам со сертификатот (прашувам за напреден), дали има кај нас тука или пак некои онлајн.
Добро си сортира. кај мене си е се ок. Под услов да се пишувани со македонска поддршка.
Прегледај го приврзокот 140876
Не знам дали е соодветна темава, ама да си прашам белки нема да боли
Немам ништо од мајкрософт офис на лап топот, а ми треба пауер поинт и ворд за работа. Немам појма како да ги инсталирам, се обидов ама 100 линкови ми излеваат.
Иначе на windows 8 работи компјутеров, ако значи нешто тоа битно.