iPhone 4 на ново во Скопје

ја колку што знам т-мобиле со договор без договор се му е заклучено од страна на Iphone.

Не произведуват веке Ајфон 4 како што кажа Марик у фабрика нема ти у Скопје ќе бараш.....

Пушти една порачка до Фокскон,ќе извадат некој дечиња од школо,и ќе ти склопат нов.Фокскон ги сака децата.

А нели во Skopje City Mall имаше некое вакво специјално за Ајфони или се лажам?
Има друже, ама само iPhone 4S и iPhone 5 може да купиш :)
Четворката сигурно дека ќе ја најдеш некаде неотпакувана, ама не ми се верува дека тоа ќе биде кај овие премиум реселери :)

Мене не ми е јасно како може ајфон 4 да го нема во продажба веќе на ново, а некои глупи телефони што беа на мода пред 5 години ги има во продажба :confused:

Мене не ми е јасно како може ајфон 4 да го нема во продажба веќе на ново, а некои глупи телефони што беа на мода пред 5 години ги има во продажба :confused:
- Затоа што за разлика од глупите телефони, iPhone не може да го продава баш секој;
- Затоа што премиум реселерите (како Duna и iStyle) секогаш ги продаваат само најновиот и една серија постариот модел;
- Тоа го прават за да си купиш нов, наводно подобар и секако поскап уред, а не уред со пониска цена кој реално - тебе ќе ти заврши супер работа :)
- Тоа е така затоа што операторите и премиум реселерите фрлаат огромни пари за тие да го имаат ексклузивното право да ги продаваат некои од најбараните уреди на денешницата - и никој друг :)

Зошто авто-салоните го продаваат секогаш најновиот модел на автомобилот и евентуално една серија постариот, а не сите? Исто ти е...

Druze imas skros novi 4g neotpakuvani po mobilarite niz sk idi na pazar3 ke vidis cenata im e okolu 420 evra za 16 gb

Има нови 4ки во Ледиком 100%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom