Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
Со дечко ми сме 7 години разлика .... Јас 25,он 32 .... Заедно сме 6 години ,,,,, На 29ти ќе праиме годишнина :backa:
Ја тек сеа установив дека си женско :eek: 5 години мислев машко си :ROFLMAO:

Па прво тоа помислив ама на профилот му пишува женско :-D

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

како што кажува и самиот наслов дали и колку сте разлика со вашиот партнер/ка? и какви се вашите размислувања околу тоа постар помал врсник?
А ти нели треба од тебе да почнеш?
Иначе шо се тоа години? Од секогаш знаело да има голема разлика у годините од разно-разни причини.
Нема правило. Ако некој ти е по мерак не те гајле колку има разлика. Некој ке каже - А шо после 20 години кога он или она ке остарее па разликата ке биде оучлива? за 20 години ногу бракови се растураат, така да не е битно колку ке трае, битно е да биде убаво додека трае. Иначе ако он остарее она ке си фане швалер ако и до секс. Сексо е само пропатна ствар, не е причина за да бидат двајца заедно. Причината е малце подлабока.
Дакле на прашањето јас до сеа помлада -7 год, постара + 2 год шо се тиче партнерка. А шо се тиче сексуална играчица за једнукратну употребу коуку шо памтам околе 11 години помлада.

Нашето општество многу осудува на ова тема кога жената е постара, имам 41 годишна колешка не мажена се гледа апла дека сака нешто со мене (29 години не женет) ама од муабети и осодувања се чува

Последно уредено:
Нашето општество многу осудува на ова тема кога жената е постара, имам 41 годишна колешка не мажена се гледа апла дека сака нешто со мене (29 години не женет) ама од муабети и осодувања се чува
Епа пошто и се битни маабетите ке си остане жедна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom