Вашиот брат/сестра

• Креатор на темата Креатор на темата Evo XII
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 мај 2009
Мислења
876
Поени од реакции
466
Па ако веке пишуваме за нашите татковци,мајки,баби и дедовци да не ги заборавиме нашите брака и сестри кој ги има нели.

Еве јас за брат ми да напишам нешто...
Помал од мене 9 години,се родил кога сум тргнал 1-во одделение.Можеби поради големата разлика во години не сме се дружеле многу.Инаку воопшто не личиме еден со друг,иако сме брака.Тотална спотивност во карактерите.Знае да се прави јунак,ама кога треба да се покаже во пракса го нема никаде.Дежурен кривец ако не му работи колата,или нешто не е како што треба,сум јас,иако на крај пак е по мое.......

Сака да попува дома и да гњави,но кога ке ме види мене веднаш менува тема........Дали поради годините и почитувањето кон мене како постар брат,не знам.....

Иако ми е брат и има чуден да не речам тежок карактер,сепак ми е брат и се цениме и почитуваме...

Па ако веке пишуваме за нашите татковци,мајки,баби и дедовци да не ги заборавиме нашите брака и сестри кој ги има нели.

Еве јас за брат ми да напишам нешто...
Помал од мене 9 години,се родил кога сум тргнал 1-во одделение.Можеби поради големата разлика во години не сме се дружеле многу.Инаку воопшто не личиме еден со друг,иако сме брака.Тотална спотивност во карактерите.Знае да се прави јунак,ама кога треба да се покаже во пракса го нема никаде.Дежурен кривец ако не му работи колата,или нешто не е како што треба,сум јас,иако на крај пак е по мое.......
Извини вака што ќе те прашам но дали некогаш си помислил дека твојот брат всушност не ти е брат?

Извини вака што ќе те прашам но дали некогаш си помислил дека твојот брат всушност не ти е брат?

А да не се прос..ваш може,а?Ако постираш ок,ако не не трескај зелени....
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 14:27 ---
Прво одд. на 9 години :icon_lol:

Лапсус:icon_lol:.Кога сум тргнал 2-ро одделение.Се извињавам комшо...

Јас воопшто не трескам зелени него ми е чудно како може браќа а воопшто да не си личите:coffee:

Е па ако малку ги прошириш видиците и си запознаен со ДНК и остали генетски носители на информации,ке сватиш дека е можно.....

Јас воопшто не трескам зелени него ми е чудно како може браќа а воопшто да не си личите:coffee:
Ренди Квејд
220px-Randy_Quaid.jpg

Денис Квејд

220px-Dennis_Quaid_2009.jpg

Е па ако малку ги прошириш видиците и си запознаен со ДНК и остали генетски носители на информации,ке сватиш дека е можно.....
Абе немој да ми се љутиш али не ќе биде лошо да отидеш до кај комшијата и да го ѕирнеш,чисто за споредба.

и јас и брат ми не си личиме уопште, па да браќа сме, сигурно. Инаку и во карактерот сме различни ама некоаш сме многу исти. Помал од мене 2 ипол години и ме нервира како никој друг, сакам да го претепам толку шо ќе му се смени таа црпка што ја носи на главата.. и да ногу го сакам.

Имам две помали сестри. Луѓето викаат дека си личиме, ама според мене сите три сме различни приказни. Дека ги сакам, ги сакам, ама на моменти знаат страшно да ми шетаат по живци... Ама нели сум најстара, морам да трпам :)
Успат, знам дека едната ме шпионира на форумов, па еве, поздрав до неа ;)

Имам брат 3 години помал од мене, како еурокремче сме, шо значи за личење ич не си личиме.
За сакање, го сакам ама повеќе ме нервира од шо го сакам, така да...
Во карактер исто ние тоа што сме инаетчии, а за другото различно.
Son Of Sparta глеам си се регистрирал во вторникот, не знам дали тролаш или нешто друго, али земи отвори на гугл за днк па запознајсе поубаво. Братми е плав, а ја сум црна, па ни јас ни тој не сме од комшијата, зависи кој што наследил. ;)

всушност е едноставно, едниот може да личи на мајката друг на таткото, немора да значи дека треба да бидат тотално исти плус карактер не се наследува целосно

Имам брат 3 години помал од мене, како еурокремче сме, шо значи за личење ич не си личиме.
За сакање, го сакам ама повеќе ме нервира од шо го сакам, така да...
Во карактер исто ние тоа што сме инаетчии, а за другото различно.
Son Of Sparta глеам си се регистрирал во вторникот, не знам дали тролаш или нешто друго, али земи отвори на гугл за днк па запознајсе поубаво. Братми е плав, а ја сум црна, па ни јас ни тој не сме од комшијата, зависи кој што наследил. ;)
Добро бе не е од комшијата признавам згрешив,но немора вие така да ми се нафрлате и да ми се љутите за едно обично мислење.

Добро бе не е од комшијата признавам згрешив,но немора вие така да ми се нафрлате и да ми се љутите за едно обично мислење.
Majkata najdobro znae od kogo i se decata.

Имам брат година ипол помал од мене,17 години и имам сестриче 17 години помало од мене а 16 од брат ми ! Како ви се чини ова? сеуште е бебе еве сеа се учиме да одиме моментално у овоа дубоко ли како го викаат .... со брат ми не сум приврзан,за карактери да не ни зборувам 360 степени разлика но за да е тоа така си има и причина.Со сестричето сум близок,ке ја изедам цела како ја гледам xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom