IPhone 5 за 450 долари?

• Креатор на темата Креатор на темата BlackFriday
  • Време на започнување Време на започнување
^ Абе другарче колку и да е ако не е вистински Iphone 5, џаби да ти го дадат не го зимај. Имав прилика да се сретнам со кинеска копија и е тотална катастрофа подобро земи си nokia 3310 :D

На огласиве на кајгана најдов дека некој продава Ајфон за 450 долари. Па могуќе ли е ова или зафрканција некоја е?
http://oglasi.kajgana.com/oglasi/pr...erry-p9981-porsche-designsamsung-galaxy-s-iii

Mene iskreno ne mi izgleda LEGIT. Mnogu e 'eftin' za da bi bil unlocked
Ali najubavo e da se javish da prasash pa ti samiot da zaklucish. Podobro zemi si go od EU ili US (kade i da ziveesh) negde za 680 eur/$ unlocked barem znaes garancija imash i se e legit.
A drugive ne gi slusaj dali bil tapa telefonot ili ne bil... sekoj so svoj vkus, ako tebe ti se svigja kupi si go.

Сиромаштија и љубомора. Колку типично балканска работа.
Велат, сиромашните и љубоморните луге биле најзлобни.
Тогаш ако не си сиромашен купи си оргинал од 65.000 ;)

Мислам дека ова е fake и никој не дава за 450$ кога во Америка 16GB е 650$. Овие се од оние кинеските и ајде ќе најдат некој неискусен и ќе го излажат дека е донесен од Америка. За тие пари од тука ќе земеш HTC Оne X или во февруари/март кога цената на Samsung Galaxy S3 ќе му падне со излегувањето на Galaxy S4 кој според најавите ќе биде многу подобар од Ајфон 5.

Мислам дека ова е fake и никој не дава за 450$ кога во Америка 16GB е 650$. Овие се од оние кинеските и ајде ќе најдат некој неискусен и ќе го излажат дека е донесен од Америка. За тие пари од тука ќе земеш HTC Оne X или во февруари/март кога цената на Samsung Galaxy S3 ќе му падне со излегувањето на Galaxy S4 кој според најавите ќе биде многу подобар од Ајфон 5.

А што, демек Галакси С3 е послаб од Ајфон 5-ката???? :pos::pos::pos:

Дури и Галакси 2ката е подобра од Ајфон 5ката.
Шо е подобар бе, шо јадеш гомна не знам, и двојката и тројката пластика ко играчки за деца, шо оти имал таков процесот тројката, кога Ајфон петката побрзо работи и побрзо отвара апликации, не е воа андроид со 50000 непотребни процеси у позадина

Дури и Галакси 2ката е подобра од Ајфон 5ката.

Имаш хардверски аспект, софтверски аспект и целокупно корисничко искуство.

Галакси тепа само во еден, најнебитниот од трите.

Камерата на 4-ка е срање за разлика од S3.Дали ја имаат подобрено 5-ка во тој дел незнам...:D

vujkomi prodavase iphone 5 za 550 e . Vo rok od 24 casa otidoa site :D ako nekoj e zainteresiran i e od skopije neka pise planira da donese na 15 januari uste nekolku pa ako saka mozi da se dogovorime

Скамер тежок е типот, си праев муабет еднаш со него на GMail, и откако му реков дека знам дека е scammer и дека на нет пишува лоши работи за него, почна да ми се прави на мутав: "Hey you need phones okay?" :pos:
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 02:59 ---
http://www.pobaraj.com.mk/oglas/mobilni/Apple-iPhone-4S-16GB-Unlocked-Phone/19559

Eве овде уште поефтини ти се:pos:И зедов му пишав на типов(од Шпанија е).Ми викат сега плати пола,а од ко ќе го добиеш iPhonot ќе доплатиш уш пола.Аха да....:icon_lol:
Да да, и ти стига iPhone со Android 2.3 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom