IPhone 5 за 450 долари?

• Креатор на темата Креатор на темата BlackFriday
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не е fake да, зошто да не? Јас кај што сум тој кошта $700 наејфтиниот и тоа.

Кај и да си,веруј дека паметот уште не ти е у главата,почекај го да ти се врати.:coffee:

Ова е изгледа некоја тешка превара, или па на договор некаков преку оператор е ценава. iPhone 5 Neverlock 64Gb се движат од 700 до 850 евра некаде. А ништо чудно да го добиеш во кеса за леб.

Ако не е fake да, зошто да не? Јас кај што сум тој кошта $700 наејфтиниот и тоа.
Во Македонија Ајфон 5 е 1000 $ во Т Mobile .Во ТУ БИ на влезот на ГТЦ што е до саатите My Time се продаваше за цена од 65 000 денари !

Кај и да си,веруј дека паметот уште не ти е у главата,почекај го да ти се врати.:coffee:
Сиромаштија и љубомора. Колку типично балканска работа.
Велат, сиромашните и љубоморните луге биле најзлобни.

На огласиве на кајгана најдов дека некој продава Ајфон за 450 долари. Па могуќе ли е ова или зафрканција некоја е?
http://oglasi.kajgana.com/oglasi/pr...erry-p9981-porsche-designsamsung-galaxy-s-iii

Сакаш да купиш Ајфон 5 по убава цена?
--- надополнето: 29 декември 2012 во 11:46 ---
На огласиве на кајгана најдов дека некој продава Ајфон за 450 долари. Па могуќе ли е ова или зафрканција некоја е?
http://oglasi.kajgana.com/oglasi/pr...erry-p9981-porsche-designsamsung-galaxy-s-iii

Ако си заинтересиран за купување нов Неврлок 5-ка пиши ми по ПП.

Сиромаштија и љубомора. Колку типично балканска работа.
Велат, сиромашните и љубоморните луге биле најзлобни.

29391708.jpg

Moжеби е време да ги разграничиш поимите "љубомора" и "потсмев" бидејќи типот погоре можеби има подобар телефон од тој што ти го бараш. Немој да бидеш безобразен и дрзок па веднаш да ги омаловажуваш луѓето затоа што не се apple fangirls како ти што си.

Моја препорака не се лажи со Ајфон 5ка земи за тие пари самсунг галакси s3.
Koи пари бе друже, ем ќе земе S3 ем ќе му остане пари да се почести со playstation 2, ама не секој размислува со горната глава, знаеш :tapp:

Ах.....Ал и Македонец. Ја мислам торби да полнам и да носам телефони во МК, но ако има некој што продава за ТАА цена во МК од 450 долари...мене не ми се фака сметката.

Затоа прашав дали е вистина , дали е лага.

А вие што направивте?
Сите комплекси на површина ги извадивте!

Тоа се сигурно превари, во Америка не е телефонот таа цена !? Идат на финта им плаќаш по интернет и они ти пуштаат кинеска-тајванска или незнам уште каква не копија :D и ако ти е за во мало да се фалиш на децата и не е лоша потпуно е идентична.:cool:

Нека фала, донеси некој асален телефон ако веќе носиш, не го труј народот со тие лајненици наменети за безмозочниот западен свет. Тука во Македонија ние сакаме телефон кој што покрај добриот изглед, ќе може да ни се најде корисен кога ќе ни текне нешто лудо и неверојатно, како на пример ставање песни на него.

И дали навистина работата стигна до таму да мора од странство да ја бараш среќата во Македонија? Немаш ли кого таму да измамиш?

Ама тоа е, патиме ние тука од комплекси, сиромаштија и љубомора. Такви сме ние во земјава, сва среќа што ти повеќе не си Македонец па ич си немаш такви маки.

Тоа се сигурно превари, во Америка не е телефонот таа цена !? Идат на финта им плаќаш по интернет и они ти пуштаат кинеска-тајванска или незнам уште каква не копија :D и ако ти е за во мало да се фалиш на децата и не е лоша потпуно е идентична.:cool:
Не, тука е 650 долари плус данок ке фати 695 вкупно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom