Плачат ли жените без причина?

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Би сакала да можев да плачам увек коа ми е тешко.. :/ и ако Бада пише на темава, ќе биде прв пример на темава за машко што плаче (од физичка болка :) )

Плачам... И не е без причина, секогаш има зошто и е најчесто на емотивна основа, па еден дел од другите никогаш не би разбрале што ми е. Затоа се трудам да плачам кога сум сама а не пред луѓе:)

Без причина не плачам ... но како и секое женско можам да најдам 101 причина за да си се исплачам. Мислам пред се на без врска причини за кои потоа кога ке размислиме со ладни глави немало потреба од плачки за такви работи, али тоа е дел од емотивноста на женските се сочуствуваме со се и сешто... :pipi:

ПОрано многу плачев ама гледав тоа да го сокријам од луѓето.Мислев дека е погрешно и дека се отсликувам како слаба личност.Но потоа сфатив дека сум силна личност која не и е страв да ги искажи и покаже емоциите.И да плачам кога чувствувам дека ми треба тоа.

Блазесиви на сите вас кои можете да плачете. Јас не можам :toe: Колку и да ми се плаче, колку и да ми биде тешко не можам да се расплачам. Една до две солзи максимум. Не ни паметам кога последен пат сум се расплакала така саглам.

Блазесиви на сите вас кои можете да плачете. Јас не можам :toe: Колку и да ми се плаче, колку и да ми биде тешко не можам да се расплачам. Една до две солзи максимум. Не ни паметам кога последен пат сум се расплакала така саглам.

И кај мене имало периоди кога не сум можела да плачам а сум се трудела жими се.Можеби тоа е поради тоа што не поминуваш многу време сама со своите мисли.:smir:

да повеќето што ги знам само плачаат и кукаат.
абе нежни се што ќе му правиш:smir:

И кај мене имало периоди кога не сум можела да плачам а сум се трудела жими се.Можеби тоа е поради тоа што не поминуваш многу време сама со своите мисли.:smir:

Напротив.Многу време им посветувам на мислите и ако има некоја работа средена во мојот живот тогаш тоа дефинитивно ми се мислите :smir:

Не знам во што е проблемот :toe:. А некогаш многу полесно е да се исплачеш отколку да сакаш а да неможеш.

Порано плачев почесто,плачев и ако ме изнервира некој,сега многу ретко плачам,дали сум станала поладнокрвна или дека не се замарам веќе со глупости,не знам.Веќе и тешко ми е да заплачам.Инаку не плачам пред други луѓе,мразам такви лигавења,плачење пред други ми е како знак дека некој сака внимание од другите.Ако плачам пред дрѕги,тие други се само моите блиски особи,пред другого не плачам.И ако плачам пред други значи чашата ми е прелиена ептен.

Ја еве плачам скоро секој ден , ама не дека е без причина , туку ситници ме нервираат и одма плачам.. ама никогаш пред други ..
А иначе какво е тоа плачење без причина , не знам...:)

плачат и кога трба и кога не треба

drugarkite mi vikaat:koa ke se nacukam,zeame so drugarka mi i placeme
i vika koa bila sama doma :zeam i si placam
nemozam da gi svatam

~*~

Сите ние плачеме со причина, иако можеби причината во моментот не ни е позната, секогаш ја има.
Нажалост.

некои плачат од инает:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom