- Член од
- 18 ноември 2014
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 13
E-mail od Marika Ristovska znae nekoj?
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто?Za Taskovska i Asterud znam deka se dosta zeznati profesori,srekno so niv!
Inace angliski vo prva predava Meri Lazarevska
Па кај нас на политички беше минатата година. Ама од вторите 6 недели дојде, првите демек немаше асс.Спасов е асистент на Тасковска?
Еве ти мејл од асистентотE-mail od Marika Ristovska znae nekoj?
Koneksitet,steknuvanje na stvarni prava na strancite vo RM,legalizacija na stranski ispravi i upotrebata vo RMАј некој што полагаше МПП сега во септемвриска нека пише што прашања се паднаа на испит...
Ако те интересираат некои прашања што ми текуваат од јуни за цел испит, можам да ти ги пишам.[DOUBLEPOST=1442620349][/DOUBLEPOST]Знае ли некој што прашања се паднаа по Економика сесијава што беше ?Ај некој што полагаше устав сега во септемвриска нека пише некое прашање и дали полагаше цел испит или дел? А и претежно од кои теми преовладуваа прашањата?
Ај пиши ми ги. ФалаАко те интересираат некои прашања што ми текуваат од јуни за цел испит, можам да ти ги пишам.[DOUBLEPOST=1442620349][/DOUBLEPOST]Знае ли некој што прашања се паднаа по Економика сесијава што беше ?