Samsung Galaxy S3 на Битпазар за 4.000 денари?

• Креатор на темата Креатор на темата Jakove
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2010
Мислења
24
Поени од реакции
14
Поминувајќи деновиве на Битпазар (признавам одамна не сум одел натака) на тротоарот пред Зегин и Т-Мобиле салонот каде сега е гужва со куп дивопоставени тезги, има неколку тезги на кои продаваат нови или користени мобилни телефони.

Вообичаено не се загледувам кон овие тезги, но овој пат впечаток ми остави понудата на Самсунг галакси С3 телефони кои ги продаваат за 4-5.000 денари.
Сигурно е некоја ујдурма, односно дека е некое кинеско телефонче во Самсунг футрола, но ме интересираше дали некој има искуство за што се работи.

Искрено, јас не сум заинтересиран (си имам супер телефон), но ме интригира она што се случуваше особено што видов некои собрани околу тезгите што ги купуваа телефониве

Бегај подалеку ... само тоа ќе ти кажам
тоа се кинески телефони, најголем дел мрежа ќе паѓа, вифи џабе имаш, тачот ужас муки триста и на крај ќе ти се расипе за месец два освен ако не го купиш веќе расипан

ваквите тезги што се продаваат мобилни се ужас најчесто се украдени или кинеско ѓубре јас никогаш не би купил само толку да кажам и навистина не знаеме каков е дали е исправен или шкарт тоа се зависи од продавачот.

ваквите тезги што се продаваат мобилни се ужас најчесто се украдени или кинеско ѓубре јас никогаш не би купил само толку да кажам и навистина не знаеме каков е дали е исправен или шкарт тоа се зависи од продавачот.
Убаво е да се украдени, барем ако не ориџинал е, лошо е да е кинеско ѓубре, ем пари ќе фрлиш ем ништо

Убаво е да се украдени, барем ако не ориџинал е, лошо е да е кинеско ѓубре, ем пари ќе фрлиш ем ништо
Да бе убаво да се украдени, па кога ќе ти дојде полиција дома по телефонот...

На другар му украдоа BlackBerry и тоа со активен GPRS па што не му го најдоа него ? Има за све лек , само врски треба.

Баш пред пола саат ги видов, ама не прашав за цена што ќе прашувам коа знам дека немаат Г од Галакси тие.

kradeni telefoni edinstveno bara T-Mobile.Ako ti go ukradat fonot go prijavuvash vo salon seriskiot broj (imei-to),ti davaat prijava koja shto ja nosish vo policija i ako imash ksmet kradecot da stavi sim karticka od T-Mobile ke go fatat po brojot koj shto e staven vo telefonot.Go prijavuvaat brojot vo policija i ponatamu policijata ja brka rabotata.Vip i One ne baraat kradeni telefoni.Za telefoni so ,,vklucen gprs ????,, i so gps (spomna nekoj pogore)....toa totalno nema vrska pri naogjanjeto na telefonot.Najblisku shto moze da se vidi e na koja bazna stanica e najaven telefonot,ama toe e prostor od najmalce 6 km2 pa odi baraj go chovekot...drugata opcija deka preku gps-ot moze da se locira do metar telefonot e ok ,ama treba i da kazuva vo kakva bluza e oblecen,mashko li e zensko li e ,eve bash sea od kafichot izleguva,trgna levo a sega desno,zelena jakna ima i da gledame mnogi Bond,Born i ostanati sf filmovi....nema druga opcija vsushnost...Znaci,samo preku imei-to i kradecot da e dovolno glup da se najavi na T-Mobile mrezata.

Да бе убаво да се украдени, па кога ќе ти дојде полиција дома по телефонот...
Аха, ќе го најдат. Ако тие шо го украле знаат да го декодираат одма никогаш нема да ги најдат.

не рекле за џабе колку пари толку музика. друго - разлика од 30 000 до 4 000 е ОГРОМНА - трето ако не се кинески онда се наменети за арапски или којзнае каков шкарт пазар - ни ледиком не ги даваат толку ефтино ко на битпазар телефоните

Ех да ми падне на мене некој sgs3 за 4000 па нека дојдат да го најдат :)
Туку финтата е што тие што ги продаваат на пазар се кинеско (и "дубајските" се кинески) ѓубре кое не вреди ни 400, а не 4000 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom