Man of Steel - Супермен 2013 (Маn of Steel 2 - 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата MEDDLE
  • Време на започнување Време на започнување
Знам уште е рано за оваа тема, но некако умирав јас да ја отворам, затоа што не можем да чекам за филмов.
Неранимајковците го одложиле датумот, но изгледа сакаат да се извлечат со испуштање вакви вести.

- Негативците во филмот се Лекс Лутор и Метало.

- Бетмен ќе формира тим со цел да го запре Супермен од уништување на еден град.

- Аквамен е во филмот, но не под тоа име. И Џејсон Мамоа дефинитивно треба да го глуми тој лик.

- Wonder Woman ќе проба да поврати нешто што и припаѓа на нејзиниот народ, позирајќи како инвеститор во компанијата на Брус Вејн.

- Лекс Лутор ќе биде повеќе во сенка, во улога на манипулатор во позадина.

- Робин во меѓувреме некако го предал Бетмен и нема да бидaт во добар однос.

- Бетпештерата изгледа навистина кул, а Бетмобил е сличен на оној од филмовите за Бетмен на Тим Бартон.

- Лоис Лејн ќе го истражува Лекс Лутор.

- Метало ќе го „убие“ Kларк.

- Лекс Лутор ќе го купи весникот каде работат Кларк и Лоис, The Daily Planet.

- На крајот Супермен ќе живее во бегство, а Justice League ќе биде суперхеројски тим одобрен од владата.

Шпекулација?

Многу, многу е рано, поготово oти е одложен за 2016, ќе ги префрлам шпекулациите во Man of Steel темата, слободно дискутирајте за сите новини, шпекулации, желби и честитки. :)

Конкретно кои делови те мачеа ?

Во глобала ми се допадна, но ми се чини дека детската аудиенција им била приоритет. Сценариото беше до некаде,
Не беше баш најдобро одредено силата на актерите(особено на Бетмен). Ми боди очи што и покрај огромната сила на Дарксајд успеаа со обична хебла да го оќорават, ајт нека е мечот на Дијана.

J. L, Флeш поинт беше многу подобар, барем за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom