Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sakam skuter imam takov vise.I razlikata pogolema e megu keeway i Aprilia.Baram RS125 brzinsko e toa 125 kubika.Baram po oglasive ama samo starite modeli gi ima baram od 2006 so e kupen nekoj ako se prodava

Продавам Ендуро Cagiva Elefant 125 `86 година во одлична состојба е (каросерики му треба фарба) има нов акумулатор, нови кочници (напред и назад), водено ладење, 6 брзини менувач... Од страна на мотор е одличен. Кој го интересира праќам и слика маил: nikolabmw2002@yahoo.com

Колку евтино го даваш?

Tropicas.in.production.jpg

CitiCars.in.production.jpg

Volkswagen напиша:
Колку евтино го даваш?
За ендурото 700 евра. (ич не ми се дава ама запнале од дома... + проблеми со полицијата )

Стави слика да го видиме

Garfield напиша:
Ova e cross, ne enduro classic!

Mnogu e slabo za mene!
Брат незнам ти што бараш. Ова е класично ендуро (за по пат и терен) има светло жмигавци и сл (кросот нема). А ти гарантирам дека е побрзо од Јамахата од 80-та.

Која Јамаха, за онаа јас што отворив тема?

Го штикам мојот, сака некој да го купи, ефтино, 2650 евра, може и малку да се поценкаме, ама таа е цената. Нерегистриран ми е сега, ама е стокмен, глава боли колку е арен. Јамаха ФЏ1200 АБС, преправен во бобер, чопер!

Дај повеќе слики, освен од овие веќе што ги имаш ставено овде.

Е неам, башка не сум таму, ако некој го купуе, треба со женка ми муабет околу глеање и плаќање и пренос (овластена е за тоа, на нотар).

И шо Танес...со сликава?
Сакаш да купиш...да продајш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom