Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sakam skuter imam takov vise.I razlikata pogolema e megu keeway i Aprilia.Baram RS125 brzinsko e toa 125 kubika.Baram po oglasive ama samo starite modeli gi ima baram od 2006 so e kupen nekoj ako se prodava

Продавам Ендуро Cagiva Elefant 125 `86 година во одлична состојба е (каросерики му треба фарба) има нов акумулатор, нови кочници (напред и назад), водено ладење, 6 брзини менувач... Од страна на мотор е одличен. Кој го интересира праќам и слика маил: nikolabmw2002@yahoo.com

Колку евтино го даваш?

Tropicas.in.production.jpg

CitiCars.in.production.jpg

Volkswagen напиша:
Колку евтино го даваш?
За ендурото 700 евра. (ич не ми се дава ама запнале од дома... + проблеми со полицијата )

Стави слика да го видиме

Garfield напиша:
Ova e cross, ne enduro classic!

Mnogu e slabo za mene!
Брат незнам ти што бараш. Ова е класично ендуро (за по пат и терен) има светло жмигавци и сл (кросот нема). А ти гарантирам дека е побрзо од Јамахата од 80-та.

Која Јамаха, за онаа јас што отворив тема?

Го штикам мојот, сака некој да го купи, ефтино, 2650 евра, може и малку да се поценкаме, ама таа е цената. Нерегистриран ми е сега, ама е стокмен, глава боли колку е арен. Јамаха ФЏ1200 АБС, преправен во бобер, чопер!

Дај повеќе слики, освен од овие веќе што ги имаш ставено овде.

Е неам, башка не сум таму, ако некој го купуе, треба со женка ми муабет околу глеање и плаќање и пренос (овластена е за тоа, на нотар).

И шо Танес...со сликава?
Сакаш да купиш...да продајш?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom