6500 слајд

• Креатор на темата Креатор на темата Biker_boy89
  • Време на започнување Време на започнување

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
Со телефонот е се во ред додека не му ставам мемориска картица.Од кога ке му се стави телефонот заглавува и кога ја уклучувам камерата да ги снима сликите во мемориска оди на stand by.Исто се случува и кога пустас музика од мемориска.одма се гаси аудиото.ПОМОШ!!!

Со телефонот е се во ред додека не му ставам мемориска картица.Од кога ке му се стави телефонот заглавува и кога ја уклучувам камерата да ги снима сликите во мемориска оди на stand by.Исто се случува и кога пустас музика од мемориска.одма се гаси аудиото.ПОМОШ!!!
PROBAJ SO DRUGA MEMORISKA .imav ist problem posle toa istata ja formatirav i trgna i seuste raboti ....:vozbud:

НА КОМПЈУТЕР Е НАЈДОБРО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЌЕ МОЖЕШ ПРЕКУ ТЕЛЕФОН
СЕПАК ПОДОБРО Е НА КОМПЈУТЕР ОК

Фала.Ама по се изгледа ке треба нова да си купам оваа шо ја имам се форматира од телефонот ама на компјутер не сака може и до тоа и да е проблемот.

А која е најдобра марка за нокиите? Или треба оригинал нокиа да најдам?

Nokia картиците се скапи ... земи му сан диск или кингстон :helou:

Колкава и за колку пари ?

Мислам рече дека за 400 ке ми ја даде 2 ГБ.

Зимај ја али и ако оваа не работи најубаво ти е да си прашаш некој овластен сервисер за мобилни телефони и он ке ти каже конкретно.Ем да не заебаш нешто ем да не се мачиш.
:salut:

ми помогна некро ми кажа со е проблемот. Сега работи. :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Па на телефонот од задната страна под капачето има една кука која прави контакт со капачето (кое е метално) беше свиткано надолу и немаше контакт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom