Одма до ххл,а тоа значи на долниот спрат во Тц Бисерможе ли да ме просветлите каде се наоѓа СИФ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одма до ххл,а тоа значи на долниот спрат во Тц Бисерможе ли да ме просветлите каде се наоѓа СИФ?![]()
Ќе го кажев ова истово, ама ме претрка. Некој горе спомна за цените.Слободно пишувајте и за кафичи, клубови....не е темава ограничена на најевтини кафани![]()
Инаку доколку барате кафич со пристапни цени е Лулу во Лептокарија,
Полнетиот стек во СИФ е ебе*е....земи си со нафора заедно најубава комбинација ever!може ли да ме просветлите каде се наоѓа СИФ?![]()
Oди во Мерак,во трговскиот во Ѓорче одма до пазарчето,за 900 твоја е кафаната од 8 до 8.Полнетиот стек во СИФ е ебе*е....земи си со нафора заедно најубава комбинација ever!
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 13:41 ---
Конкретно за темата, најефтин провод во гореспоменатите СИФ и ХХЛ, а најскап ми беше скоро во Два Елена....за порција пилешки прсти и вино, 900 денари. Кога ќе ми текне што ќе беше за тие пари во ХХЛ...
Инаку да разграничиме све што е над 4 маси не се рачуна за биртија да си знаете.![]()
Деспина неможе да се дефинира точно што е,се пушта кафанска музика,храна не се служи,а владее диско атмосфера.според ова, ни Деспина не е биртија, а?![]()
Посебна класификација - level ДеспинаДеспина неможе да се дефинира точно што е,се пушта кафанска музика,храна не се служи,а владее диско атмосфера.
и после на Скопјани им било скапо во Охрид, па само да се бунело ...