Понуди: Дочек на Нова година 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Ееееј, да си жива и здрава за веб странава со понуди од кафани!:cuc:
Значи вака, за НГ ќе ми доаѓа друштво од Србија/Хрватска и можда Црна Гора. Нивната желба е да слават НГ во кафана со македонско јадење и музика во живо (по можност македонска или да не е ептен турбофолк). Имам јас претстава вака за кафани, но ме интересира вашето мислење или препорака за кафана од ваше искуство, посебно за НГ. У полн ек ми е организацијава и сега добродојден ми е сечиј совет!

Однапред благодарна за сечие мислење и помош. :)
крејзи овде ги нема сите ресторани мислам поголемиот дел од рестораниве ги нема. од лично искуство јас ти го препорачувам ресторан олимпија - место малце по настрана (радишани) пристојна цена одличен ресторан ако ти се погоди друштвото си поминуваш одлично - загарантирано!

Фала за советите :)

Втор пат како ке идам во Сингапур , минатиот пат посетив скоро се, само ми остана Sentosa Island , па затоа годинава идам специјално на тоа место и сум сигурна дека нема да се разочарам :)
А за такси не ми треба, имам пријатели таму од локалното население ,па со нивни автомобили ке идеме , така се договоривме :)
Дај бе и јас да идам натаму...барем во хоризонтот да ја ѕирнам Кореја :vozbud:

Шо се опасни овие од УД, на евентот на фб нигде не пишува дека се видео материјали од диџеиве :D
Иначе поглупо нешто од ова нема...
Ако ми е да глеам видео од нив ќе си пуштам комотно тумороуленд 2012 и завршена работа...

Ме интересира каде можам да најдам на интернет смештај за во Прага, бидејќи сакам да искористам од агенцииве само превоз а да одам таму со сам смештај да си најдам ефтин, дека имам роднина па може да ме прошета. :)

http://www.booking.com/ Многу врши страната работа тука можеш да си резервираш

Шо се опасни овие од УД, на евентот на фб нигде не пишува дека се видео материјали од диџеиве :D
Иначе поглупо нешто од ова нема...
Ако ми е да глеам видео од нив ќе си пуштам комотно тумороуленд 2012 и завршена работа...

Suptilno e napishano...."Nova Era vi go pretstavuva vtoroto izdanie na WORLD COMMUNICATION EVENT,zabava kade publikata ima moznost virtuelno da se sretne lice vo lice so najgolemite Dji na denesnicata"

Keyword : VIRTUELNO

ama decava koga ne se ni zamaraat ubavo da prochitaat za shto se raboti a ne pa da se potrudat da go razberat napishanoto taka da.....

Suptilno e napishano...."Nova Era vi go pretstavuva vtoroto izdanie na WORLD COMMUNICATION EVENT,zabava kade publikata ima moznost virtuelno da se sretne lice vo lice so najgolemite Dji na denesnicata"

Keyword : VIRTUELNO

ama decava koga ne se ni zamaraat ubavo da prochitaat za shto se raboti a ne pa da se potrudat da go razberat napishanoto taka da.....
може сега го допишале (како што дополнително и постерот го средиле) зошто јас кога го видов не го сретнав тоа виртуелно.
бај д веј шо да праам кога професорката по германски у средно ме учеше дека уствари виртуелно значело реално... :unsure:

E neznam koga go dopisuvale, ja zavcera go vidov prv pat :)

E sea dobro, vo germanskiot mozhe e realno=virtuelno, vo angliskiot vo nekoi slucaevi e isto taka.....ama kaj nas mislam deka site znaat na sto se misli pod "virtuelno" :)

Ali ova se na se e eden golem "virtuelen" seks, go e*at narodot kako sakaat :)

Некој предлог за кафанче кај што може да има добар провод за нова година..да е приступачно,жива музика итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom