Sony Xperia Tipo

Има ли телефонов проблем со користење на Viber? Се инсталира апликацијата без проблем, но никако да го добием кодот за активација по СМС.
јас имам инсталирано, нема никаков проблем незнам до што ќе да е.

Има ли телефонов проблем со користење на Viber? Се инсталира апликацијата без проблем, но никако да го добием кодот за активација по СМС.
може не си го пишал бројот во формат како што треба кај мене си стигна одма

А за што се користи ова Viber?
Еден другар ми кажуваше дека било бесплатно да се јавуваш кон странство преку интернет. Точно ли е тоа?

А за што се користи ова Viber?
Еден другар ми кажуваше дека било бесплатно да се јавуваш кон странство преку интернет. Точно ли е тоа?
интернет апликација е кој што го користи твојот телефон како Узер, односно за да се јавиш од твојот вибер кон друг вибер корисник, мора и двајцата да имате интернет пристап во истиот момент.. Така да беспари е да XD
нешто ко скајп му доаѓа, само попристапно е (бидејќи не бара ни логирање ни ништо...)

Во ранг е на Wildfire S. Т.е. малку е послаб Типо-то во камера. Едина маана на ХТЦ-то е што нема 4.0 Андроид.

јас имам инсталирано, нема никаков проблем незнам до што ќе да е.
може не си го пишал бројот во формат како што треба кај мене си стигна одма
Секако пробав, неколку пати сум инсталирал Viber на различни телефони, но на овој незнам што му е проблемот. Сепак фала за одговорите :)

Секако пробав, неколку пати сум инсталирал Viber на различни телефони, но на овој незнам што му е проблемот. Сепак фала за одговорите :)
и мене не ми стигна кодот преку смс, но успеав да го активирам преку call-back (ти се јавуваат, со снимен глас ти го кажува кодот и тој после го внесуваш..)

и мене не ми стигна кодот преку смс, но успеав да го активирам преку call-back (ти се јавуваат, со снимен глас ти го кажува кодот и тој после го внесуваш..)
После 10-тина обида конечно се среди. Фала за одговорот :)

вчера го купив ама не ми се свиѓа баш... некако тачот ми е спор и не лизга убаво

Да, таков е малце, али ќе се навикнеш :).

http://www.4shared.com/rar/3p6YulVl/ST21i_calibrate.html

фикс за тачот.

ископирај го апкто на моб, и стај го на рамна површина мобот.стисни calibrate ќе се среди.

иначе фурам CyanogenMod 10ка на ова, само радиото не работи.другото се средува со апликации алтернативни)

audio routing fix(ставаш слушалки и не се пребацува, се средува со SoundAbout)
камерата(симињаш CameraMX(истото е, нема разлика) и си работи, со оригиналната апликација свртена е цело време сликата)

Да, таков е малце, али ќе се навикнеш :).
не е таков. другар во школо има ист, и него убаво му иде се.
а мене на пример стискаш 3 пати двојка. како еднаш да си стиснал.
--- надополнето: 27 декември 2012 во 08:57 ---
http://www.4shared.com/rar/3p6YulVl/ST21i_calibrate.html

фикс за тачот.

ископирај го апкто на моб, и стај го на рамна површина мобот.стисни calibrate ќе се среди.

иначе фурам CyanogenMod 10ка на ова, само радиото не работи.другото се средува со апликации алтернативни)

audio routing fix(ставаш слушалки и не се пребацува, се средува со SoundAbout)
камерата(симињаш CameraMX(истото е, нема разлика) и си работи, со оригиналната апликација свртена е цело време сликата)
да не му оштети на телефонот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom